İşten eve geldi PlayStation oynadi maç yaptı yani sonra film izleyelim dedi suffle yaptım izledik baktım elinde telefon onunla ugrasiyo aldım kumandayı kapattim niye diyo ben bu bölümü izledim sen izle diyo o zaman ne anlamı var dedim 43 günlük bebeğim var aldım karşı koltuğa geçtim yanıhhel gel 3 e kadar sayicam dedi gitmedim baktım sinirlendi kapattı herşeyi şarj aleti nerde diye bagriyo bana küfür etmeyen adam küfür etti bende açtım agzimi benimle düzgün konusucaksin dedim baktım içerden koştu bogazimi sıktı çocuk içerde bırak dedim vurdum bı tane sonra çocuk ağladı ağladı odada bende mutfağı topladım baktım çocuğun yanına gitmiş odaya bakiyo salonda yaticakti çocuk aglayinca bende işimi yapıyorum mutfakta koşarak geldi odaya geçti yatmaya yemin ederim yüzüne bile bakmadım ilk defa böyle bişey yaptı kızlar uzun oldu hakkını helal edin içimi dökmek istedim çok kötü oldum bacaklarima bakiyo ağda yapmadım biraz geçti hafif bacaklarim tuylenmis karı iyice saldı kendini diyo neymiş sakaymis ya bunun şakası bile beni uzuyo evi topla çocuğa bak onun üstünü başını yıka yemek yap gelmiş bugün napiyosun ki diyo sonra şaka diyo ya 10 yaşında çocuk kandiriyo sanki bunlara ne yapsak yaranamayiz
Canım çok takmayin böyle şeyleri insanlar neler yaşıyor tartışma her evde olur bunlar nur nimet ben neler duyuyorum yapcak bisey yok iki cambaz bir ipte oynamıyor bir evde iki cambaz yapcak bişey yok bir gün tartisirsin bir gün iyi olursun böyle şeylere takılma bende çok tartisiyorum yeri gelince ama sonra sukrediyorum çünkü en azından aldatmiyor pislik yapmıyor etrafa diyorum ise gidip eve geliyor diyorum evine bağlı diyorum böyle tartışmaları saymiyorum artık öle şeyler duyuyorum ki anlatsam roman olur millet kriz gecirir (ama tabi dayağa tabikide katılmıyorum canım o çok yanlış )
Aslinda tirtistiginiz konuun alti ustu yok ama hemen saldirmasi benide sinirlendirdi erkek degillermi asla alttan almazlar sen sessiz kal
Canim sakin ol bi sinirle olmus esinin yaptigi tabiki cok kotu ama sakin olmya calis . Ins duzelirsnz .
soyle baknca oylrtada bsey yok gvi gozukuyo ufacicik sey oyle buyumusku sonu kotu olmuş dusuncesiz erkekler iste az kendimize bakmayalm hemen laf olur
En iyisi evlenmemek bekarlık sultanlık şimdi ki aklım olsa kedilerle bir gözlü odada yaşlanmak isterdim vallahi
Bide ilk defa dün tartıştık . ama ben saldırdım . ilk bardak fırlattım salona doğru çıktı bende bir oraya fırlattım banyonun kapısından girdi kırıldı. Hala dokunmadım . bu ya temizledim orayı akşam. Ama cam kırıjları kalmış. Umrumda değil. Kızımla oturuyorum paşalar gibi.
1,493,569 soru
24,402,495 cevap
350,263 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın