0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (1,403 puan) tarafından
Kız bebeğe hamileyken mide bulantısı yaşayıp erkek bebektede midesi bulanan oldu mu? Yoksa erkek bebeklerde mide bulantısı olmuyor mu ablamda hiç olmadı bulantı mesela erkek bebeğe hamileydi.

13 Cevaplar

0 oy
(314 puan) tarafından
Erkege hamile olup kusanda gördüm kız bebeğe hamile olup kusanda gördüm onla alakalı değil bence mesela midesi çok yananada çocuğu saçlı olucak derler benim hiç midem yanmadı ama kızımda aşırı cok saçlı doğdu bence biraz bünye meselesi bunlar ya herkesin farklı olur halamın iki oğlu var ikisinde de doğuma kadar midesi bulanmış kusmus belli olmaz yani canim
(1,403 puan) tarafından
Anladim canım ilk hamileliğimde 3 ay kusstum kızdı bunda çok hafif bir bulantı var o yüzden sordum
(314 puan) tarafından
Allah'ım gönlüne göre versin canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlısı artık :)
-Reklam-
0 oy
(3,625 puan) tarafından
Erkek bebeğim var 5 6 ay kadar mide bulantısı ve kusmalarla yaşadım aşırı derecede kötü geçirdim o kadar ki serumlarla ayaktaydım onlar bitti aşırı mide yanmam oldu ki gece uykudan uyanacak kadar kişiden kişiye değişiyor bu erkek kızla alakalı değil bana da hep kızın olacak dediler ama oğlum oldu. Mide yanmama göre saçlı bi bebekti bu arada 
(1,403 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim doktorumda sordu mide bulantin var mı diye belki cinsiyetle alakalı olabiliyor falan dedi o yüzden sordum ilkinde kızdı mide bulantin vardı bu hamileliğimde çok hafif var o yzuden merak ettim.
(270 puan) tarafından
Doktorunuzu değiştirin bence:) mide bulantisinin cinsiyetle alakalı olduğunu söyleyen bi doktor ilk kez duydum :) oğlum olacak ve hep kustum
(3,625 puan) tarafından
Ben sokakta bayılmıştım doktoruma sebebini sordum kadın demesin mi filmlerde hiç görmedin mi kadınlar hamile olduğunu bayılınca anlıyorlar diye :)
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Kızımda var oğlumda. Ama hiiic kusmadim..Hatta sıfır belirtisiz hamilelik geçirdim çok şükür. Birden gobusum sisiyordu o kadar
0 oy
tarafından
Alakası Yok Canım O Bünyeyle Alakalı Tam 9 ay boyunca Midem Bulandı. Hatta Doğumdan Bir Ay Daha Sürdü Şimdi 4 Aylık Oğlum Var . Mesela Ben Hiç Kusamam O Kadar Mide Bulantısına Hiç Kusmadim. 
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Bn 4 ay kustum erkekti 
0 oy
(2,138 puan) tarafından
Kızımda da oğlumda da mide bulantısı yaşadım. Cinsiyetle alakalı bir durum değil canım. Bunyeden bünyeye değişiyor.
0 oy
(770 puan) tarafından
Arkadaşıminda benimde bebeğimiz kız o bulantidan mafoldu benim nerdeyse hiç olmadı :)
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Oğlum da sadece bazı şeylerde midem hassasti onların kokusu gelince kusardim ama kızım da herseyde öyleydim eve bile girmek istemiyodum. Eve girince direk kusuyordum 3-4 ay yemek bile yapamadım
0 oy
(1,253 puan) tarafından
2 oglum 1 kizim oldu . İlki erkekti hic bulanmadi. Diger ikisinde mide bulantisindan olcem sandim 
0 oy
(4,996 puan) tarafından
4 dogum yaptim iki oglum iki kizim var hepsi birbirinden kötü geçti bulantı acısından canim 
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Kızımda coook aşırı bulandim hep ac geziyodum yiyemiyodum bişey oğlum da çok hafif vardı ama beni çok etkilemedi 
0 oy
(762 puan) tarafından
Alakası yok ben kıza hamıle yım o ilk zamanlar naısl zor gectı ben bılırım. Annem ı de hatırlarım erkek kardesıme hamıleydı aynı benım gıbı mıgde bulantısından kac kere hastenye yattı  mıgde bulantısı nın cinsiyete alakalı oldugunu düşünmüyorum 
0 oy
(425 puan) tarafından
Erkek bebek annesiyim 9 ay kustum kusmanin  cinsiyet le alakası yok 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 184 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Endora (20 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 115 göst.
2 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mervenk (163 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 117 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,534 soru

12,309,852 cevap

38,667 kullanıcı

Kategoriler

...