Kızım aglıyordu 10 15 dakika agladı. Baktım alttan tak tak ses geliyor. Vuruyor tavana. Hiç mi ağlamayacak bu çocuk hiç mi gürültü olmayacak!! Evde en ufak ses olsa tak tak vuruyor ya. Yukarı çıkıyor kocası. Yok evde ayakkabıyla mı yürüyorsunuz, yok evde misket mi yuvarlıyorsunuz. Bıktım artık ya. Bir an aşagı inip ortalığı ayaga kaldırasım geldi. Eşim de evde yok. Aradım inme dedi. Ben yapacagımı biliyorum onlara dedi. Pööööfff
Öyle gıcık oluyorum ki anlayışsız insanlara çocuk ağlamasına vurmak neymiş ya. Elinde olsa ağlatır mı insan zaten o çocuğu. Benm bebiş daha doğmadı ama altımda ikiz oğlu olan abla var konuşuruz anlar halimi ben de çok çektim ağlarsa yardıma gelirim asla kızmam fln dedi Bi zaman şaka yollu lafını etmiştim de. Üst komşumu bilemiyorum o sıkıntı çıkarabilir gibi geliyo bana da
Bende alt komsumuzdan nefret ediyorum 2 tane cocugu var ama yok boyle cocuklar ya düz duvara tirmanirlar yaslarida var bebek olsalar neyse dicem butun gün ciglik atiyolar deli deli bagirip saga sola biseyler firlatiyolar. Kapisina gittik kalkmis diyo yaslari birbirine yakin masanin üstünden atliyolar egleniolar. Masanin üstüne cikip atlamak nedir ya. 2 kiloluk kücücük köpegimiz var onun yürümesinden rahatsiz oluyomus köpek yürürken ses yapiomus
Ayyy ne sinir bozucu onlar yüzünden insan cinayet işler ee benim oğlumda 4 yaşında ses oluyo yani giiii çocuk cocuk buu ne olcakki ağlarda susarda valla bana birisi gelip binadan böyle bişey dese ciddi anlamda tepkimi koyardım yani bikeresinde anten bağlattik yeni tasininca Afedersin ev sahibi tek kelime etmezken yönetici bozuntusu laf etti bana bağırdı çağırdı falan bende kes sesini ne bagiriyon dedim ara eşini gelsin dedi aradım geldi anowww adamı öldürcekdi aa kalsın ev sahibi falan geldide girdi araya birdahada sssi soluğu kesildi pis adamın benim karıma kimse bağıramaz kimsin lan sen falan dedi valla yaaa
Yerinde olsam daha çok ses yaparım hatta zıplarım filan iyice sinir olsunlar
1,495,897 soru
24,437,266 cevap
352,969 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın