0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde (193 puan) tarafından
Benim camasir asarken hep ayni boyutta olacak yoksa Rahat edemem

28 Cevaplar

0 oy
(1,560 puan) tarafından
Eşyalar eğri olmayacak düz kalack simetri hastalığından bı tik altı  halı koltuk çerçeve vs

bı iş yaparken elim kuru olacak yemek hazırlarken falan elimi elli kere yıkar kurularim gece duşa girmeden yatamam yemek yerken ekmek ters duruyorsa kimin önünde olursa olsun uzanır düzeltirim eşin buna alıştı artık dışarda faln yemek yerken hemen düzeltir evde de sen şimdi uzanmaya çalışırsın der bide 
-Reklam-
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Oo evde takmadığım şey yok bardaklar kıyafetler hep ütülü katlı olacak tüp silinmeden asla uyku yok ve yıkadıklarım yerine yerleşecek başka konularda bağırılınca çıldırıyorum karşımdaki kim olsa bana bağırısa karşılık veririm 
0 oy
(701 puan) tarafından
Carsaf yastık kılıfı koltuk örtüsü sofra bezi her uc gunde yıkarım , lavobaya girip cikanca çorabimi değiştiririm keza ev terligimide iki gunde yikarim ama camlari silmeye asla yokum hic hazetmem :)) 
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Mutfak dolabima islak elle dokunulmasini sevmem hemen silerim odayi hergun süpürurum en ufak şey gözüme batar evin geneli düzenli olmali 
0 oy
(1,583 puan) tarafından
Bende de marketten aldığım kavanozlarin etiketinı sökme takıntısı var sinir oluyorum nedense altındaki etikete 
0 oy
(3,821 puan) tarafından
Bir işi yapıyorsam tek ben yapacam başka kişi karışınca sinir oluyorum bide paraları dizerken Atatürk olan kısım hep aynı yönde olacak 
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Bebeğim olduktan sonra takıntım kalmadı işim bitsin bir an önce dinleneyim diye bakıyorum 

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 777 göst.
21 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,097 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 470 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 750 göst.

412,380 soru

12,414,437 cevap

44,964 kullanıcı

Kategoriler

...