0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (1,240 puan) tarafından
Kızlar 9+3 den selamlar sizler kaç haftalık aylıksınız ve kaçıncı çocuk benm 14 aylık oğlım 9 haftalık bi miniğim var sizde durum nasıl 

19 Cevaplar

0 oy
(1,254 puan) tarafından
Sancı bekliyorum da içeriden hiç ses seda yok gelmeye niyeti yok çok sıkıldım artık sağ salim dogsunistiyorum 
(1,240 puan) tarafından
Ben ilkinde çok sabırsız davrandım bunda zamanını bekliycem ilkini beklemedim doğumhaneye gittim ne sancı ne açılma suni sancıda tutmadı sezeryan oldum ama bu normal olacak
-Reklam-
0 oy
(10,496 puan) tarafından

Ahhh bacım biz erkenciyiz senle galiba:D 17 aylık bebeğim var 18 haftalık hamileyim 2 gündür biraz sallantidayim oğlum yoruyo uykusuz kalıyorum 2. Doğunca nolcak diye Kara kara düşünüyorum

(1,240 puan) tarafından
Valla tatlım ben şimdiden babaneye veriyorum o bakıyor yemek uyutma vs yoksa ben biticem :) öğrendiğinde kaç aylıktı ilk bebeğin benmki doğunca 21 ay olcak aralarında
0 oy
(1,583 puan) tarafından
Maşallah canım sağlıkla al kucağına benimde 19 aylık bir kızım var 14 haftalık hamileyim karnımın alt tarafında ağrı belimde ağrı var hafif mide bulantısı var onun dışında iyiyim çok şükür 
(1,240 puan) tarafından
Zor olurmu acaba iki çocukla korkuyorum biraz
(1,583 puan) tarafından
O düşünce bende de var canım ama olsun Rabbim onun sabrını de verir inşallah
(1,240 puan) tarafından
İnşallah canm ya valla korkuyorum biraz
0 oy
tarafından
Kuzum 13. Haftadan beri elhamdülillah cook iyiyim bulantılar geçtii sanki hamile degilim gibi vucut alıştı sanırım, bu 2. Trimes en rahat dönemmiş:)) başlarda cok skntılıydıı:)
(1,240 puan) tarafından
Benmde yavaştan bulantım başladı vee hiçbişey yemek istemiyorum ne yiyceğimi şaşırdm yemek kahvalt yapmak istemiyorum inşallah geçer zamnla
tarafından
İnşallah geçer canım
0 oy
(1,564 puan) tarafından
29 haftalik olduk ilk gebeliğim kızimi bekliyoruz :) ağırlaştım biraz biran önce gelsin diyorum
(1,240 puan) tarafından
Hayırlısıyla al kucağına inşallah canm ilkinde bend çok sabırsızdım bunda sakin olucam normal olmak için
(1,564 puan) tarafından
Sağol canm sende inşallah istediğin olur
(1,240 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm benim
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Bnm ilk gebeligim 29+4 üm hayırlısiyla bekliyorz bakalim bel ağrısı ve mide yanmasi var onun dışında iyiyim cok şükür genel anlamda güzel geçiyor..
(1,240 puan) tarafından
Hayırlı olsun canm cinsiyeti ne bebişin
(1,022 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm erkek bebek bekliyorz
(1,240 puan) tarafından
Hayırlı olsun canm benim
0 oy
(3,694 puan) tarafından

Benim de30 aylık bi kızım var.  27w6gunluk hamileyim ama pek güzel geçmiyor başından beri zorlaniyorum :pouty: sağ salim doğsun da elbet bu zorlukları da unuturum  :)

(1,240 puan) tarafından
İnsan herşeyi unutuyor o kokusunu çekince
0 oy
(135,883 puan) tarafından
19 aylik bir baby boyum var ❤⚘❤ bugunde 15w0 olan bir baby girl var icerde ❣⚘❣⚘
(1,240 puan) tarafından
Kız sen hamilemiydin aa kaçırmışım bak hayırlı olsun canm benim :)
(135,883 puan) tarafından
cok sagol ❣❣❣
0 oy
tarafından
Ben 37+4 haftalığım canım iki yaşında bir oğlum var 
(1,240 puan) tarafından
Oh bitmiş canm kalmamış bişey
0 oy
(580 puan) tarafından
18 aylık bir kizim var 14 haftalikta hamileyim hayirlica kucağımıza alalım  inşallah hepimiz :)
(1,240 puan) tarafından
Amin inşaallah canm zorlamazlar inşallah bizi
(580 puan) tarafından
İnşallah canım ne gelirse ondan zorlarsa da sağlıklı olsunlar da gerisine Rabbim yardım eder İnşallah
0 oy
(1,691 puan) tarafından

benimde ilk gebeligim 20+3um kiz bebis bekliyorum insallah sag saglim zamaninda kucagimiza aliriz<3

(1,240 puan) tarafından
İnşallah canm benm bi baktın kucagında tadını çıkar tekmelerin :)
(1,691 puan) tarafından
ya daha hissetmiyorum ki bile dogru duzgun :( gunde bir kere seyirme gibi o kadsr
0 oy
tarafından
Gitmiyorrrrreee
(1,240 puan) tarafından
Ahahha gider gider canm :)
tarafından
Karnimi görsen patlamaya hazır bombeee
(1,240 puan) tarafından
Patlar o yakında o zaman :)
0 oy
(1,602 puan) tarafından
Ben büyüttüm çok şükür kızm 4 buçuk oğlum da 27 aylık
(1,240 puan) tarafından
Malesef ben tam büyütmeden oldu olsun şükür yine
0 oy
(247 puan) tarafından
Benim ilk gebeliyim 12+1 haftalik hamileyim 5 yılın sonunda oldu çok şükür Rabbime Allah olmayanlarada versin inşallah yarın kontrolum var merak ediyorum bebisim ne kadar buyumus diye
(1,240 puan) tarafından
Ya ne güzel canm darısı diğer evlat hasreti çekenlere inşallah
(247 puan) tarafından
Inşallah canım
0 oy
(737 puan) tarafından
18+2 haftalık benim aşırı ağrım var bel bacak ağrıları baş ağrıları :(zorlanıyorum 
(1,240 puan) tarafından
Benmd bulantılarım var oğlumda diş çıkarıyor zorlanıyorum biraz
0 oy
(3,458 puan) tarafından
37 haftaligiz bizde kendisini bekliyoruz☺️
(1,240 puan) tarafından
Gelir gelir annesi naza çekiyor :)
0 oy
(461 puan) tarafından
25+1 haftaligiz ikizlerime hamileyim şimdilik guzel geciyo sadece erken dogumdan çok korkuyorum
(1,240 puan) tarafından
Yaa hayalim ikiz bebek hayırlısı olsun canım ne mutlu sana
0 oy
(799 puan) tarafından
37 gün önce kurtuldum 

Doğum yaptım şükür 

2 yaşındakızım var 
(1,240 puan) tarafından
Oh en güzel günlerindesin canm :)
0 oy
(4,393 puan) tarafından
17 haftalık hamileyim hala sabahları bulantı oluyor biraz ama eskiye göre çok şükür daha iyi ilk haftaları hatırlıyorum da resmen günü Bi paket çubuk ile geçiriyordum ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi modunda idim :) bide kalça bacak ağrısı çok yaşıyorum daha şimdiden biraz yürüyünce edince direk kramp giriyor o zorluyor bebiş de hareket ediyor sanki ama çok da çözümleyemiyorum henüz :D
(1,240 puan) tarafından
Yaa beni çubuk ta kesmiyor limon yiyince rahatlıyorum biraz
(4,393 puan) tarafından
Yaa Allah yardımcımız olsun insallah kuzum ya ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 102 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,761 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 865 göst.
13 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,761 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
4 cevap 134 göst.

412,446 soru

12,417,001 cevap

45,057 kullanıcı

Kategoriler

...