0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar doğum çatlaklarıniz ne zaman oldu  benim oğlumda hiç  olmadi eski halime hemen dönmüştüm. Ama o erkenciydi 33 haftalıkti ondan diye düşünüyorum.  Şuan 37+4 haftalığım daha hiç olmadi çok şükür  nemlendirici Hindistan cevizi yağı kullanıyorum arada  bu haftaalra gelip doğum yapip hiç çatlağı olmayan varmı  inşallah olmaz ama olsada yapcak bişey Yok 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
37de çıktı kullanmadigim kalmamisti valla catlicagi varsa 9 ay yag dolu kuvettede yatsan catliyor dogumdan sonra catlayanlar bile var
tarafından
Evet ya bende öyle düşünüyorum canim ama yapcak bişey yok ya sağlıklı olsunda evlatlarimiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende hiç olmadı çok şükür cnm
tarafından
38+5te cnm
tarafından
Ya maşallh hadi darısı bana  inşallah canım
tarafından
Amin cnm ama ben karnım çıkmadan önce badem yağı sürüyordum acaba ondan mı bilmiyorm zaten bacaklarımda falan da olmadı ama bacaklarıma sürmedim
tarafından
Yok ya bence genetik dir canım
tarafından
Olabilir cnm ama annem de maşallahı var 10 çocuk doğurmuş sadece karnında hafif var :-)
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Oh ne güzel catlamiyorum diye seviniyordum ki 34 ten sonra bir catladim sorma :))) ama düzeliyor sonradan ya çokta takmaya gerek yok
tarafından
Yok canım taktigimdan değil zaten çocuklarımız sağlıklı olsunda onlar boş zaten merak etim sadece
0 oy
tarafından

Bilsem keşke :) ben zannediyorum çatlamadı karnımın üstünü görüyorum ya. Sonra bı gün eşime baktırdım alt tarafta çatlak var mı diye. Bikac tane demişti. Doğumdan sonra bı baktım karnımın altı baya catlamis

tarafından
Ya  sağlık olsun diyelim canım evlatlarımız sağlıklı olsun da varsin catlasin
tarafından
Aynen canım. Zaten hamileliği çok özlüyorum. Hamilelikten hatıra kalsın nolcak bikini mi giycem sanki
tarafından
Öyle vallhi  ay ben oğlumda özledim bunda sanmıyorum ya  çok sıkıntı çekiyorum giyim konusunda yeme içme. En çokta. Ailecek piknige gitigimizde ne salincak ne ip nede top oynayabiliyom ay öylece bakiyom ondan pek ozlemicem gibi
tarafından
Canım tek derdin salincaga binmek olsun. Ben bı daha olur mu ki diye üzülüyodum lohusalıkta çok ağladım. Şurdan vuruyodu falan diye karnımı tutuyodum :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 147 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
0 oy
8 cevap 321 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu