Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kızlar covid temasliyim
+1
oy
119
göst.
29 Eylül 2021
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Mmmm
(
43
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar kaynimin düğünü vardı şuana kadar çok dikkat ettim hiç olmadim çok şükür ama bu sefer düğüne gelen misafirlerde korona çıktı kaynanamlar da yatılı kalmışlardı ben yanlarına fazla gitmedigim halde sanırım kaptım grip üşüme ve boğaz agrim var az önce ishal başladı kaynanamlarda bişey yok bebeğim de grip önce o oldu doktor ilaç verdi şuan kaynanam bakıyor bende eşimle evimdeyim bu sabah test verdim sonucu bekliyorum ama içim öyle kötü ki anlatamam sürekli telefona bakıyorum o kadar dikkat ettik bunca zaman olmadım .insaAlalh deilimdir sizden dua istiyorum testim negatif ciksinda kızıma bakabileyim çok korkuyorum bu covid cokmu ağır geçiyor gecirenler bana destek olabilir mi o verdikleri ilacı kullanmadan atlatan varmı lütfen yardımcı olun kızlar
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
1
cevap
0
oy
29 Eylül 2021
Merirem
(
2,826
puan)
tarafından
cevaplandı
İnşallah negatif çıkarsın bu aralar grip nezle de çok var. Koronaysanda korkma Allah şifa versin. 1.5 sene önce bizde atlattık çok şükür kolay geçti. Limon bal soğan su çok tüket şifa olur inşallah
29 Eylül 2021
Mmmm
(
43
puan)
tarafından
yorumlandı
Teşekkür ederim ilacı kullandınız mı peki verilen ilacı
29 Eylül 2021
Merirem
(
2,826
puan)
tarafından
yorumlandı
Şuanda sanırım 8 ilaç falan veriyorlarmış çok bilgim yok ama. Bize o zaman 2 3 tane verdiler. Plaquanil, enfluvir, azitro ve parol. Hepsini içtik. Ama şuankiler ne bilgim yok.
29 Eylül 2021
Merirem
(
2,826
puan)
tarafından
yorumlandı
O zamanda 1 gün kalbim çok çarptı. Çarpıntı gibi. Hafif atlatıyorduk aslında. Eşim heycan yapmasın diye söylemedim ertesi gün söyledim. Dün benimde çarpıntı oldu dedi. Ben o bir ilaçtan olduğunu düşünüyorum. Sonrada o ilacı iptal ettiler hastalara vermediler kalpte sorun yapıyor diye. Emin olmadan niye veriyorlar anlam veremiyorum bazen. Doktorluk bu olmamalı. İnsan hayatı bu kadar ucuz değil.
29 Eylül 2021
Merirem
(
2,826
puan)
tarafından
yorumlandı
Bir kavanoza soğanı doğruyordum üzerine 2kaşık bal gezdiriyordum ertesi gün sulanıyordu. Limon damlatıp sıvılaşan yerinden kaşık kaşık yiyordum. Bununla iyileştik Allah ın izniyle. Ve bol su içerek geçiyor. Sende yapabilirsin şifası olur inşallah canım
29 Eylül 2021
Mmmm
(
43
puan)
tarafından
yorumlandı
Saol cnm benim Allah razı olsun
29 Eylül 2021
Merirem
(
2,826
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin cümlemizden. Moralini yüksek tut bağışıklığını düşürme. Streste vücudun direncini düşürüyor.
29 Eylül 2021
Mmmm
(
43
puan)
tarafından
yorumlandı
Bebeğim var 17 aylık oda grip acaba koronami diye içim içimi yiyor doktor ilaç verdi işte kaynanam bakıyor naisl özledim daha bugün biraktim ama özledim işte
30 Eylül 2021
Merirem
(
2,826
puan)
tarafından
yorumlandı
Sonucun ne çıktı canım iyimisin biraz daha
30 Eylül 2021
Mmmm
(
43
puan)
tarafından
yorumlandı
Sonucum pozitif cnm iyiyim şükür tek ilaç konusunda kafam karışık içmek istemiyorum napsam bilemedim ya
30 Eylül 2021
Merirem
(
2,826
puan)
tarafından
yorumlandı
Hmm çok geçmiş olsun. Bende bilmiyorum o ilaçlar hakkında kimsedende bişey duymadım iyi kötü
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
İlgili sorular
0
oy
8
cevap
272