0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (1,423 puan) tarafından

Oğlum 18 aylık bu arabayı almak istiyorum kullanışlı mi acaba ablamda 3 tekerlekli olandan varmış onu verdi ama hiç binemiyor ona ayakları yere değmiyor bunda

image

ayakları yere değer mi acaba kullananiz var mi

11 Cevaplar

+1 oy
(1,292 puan) tarafından
Benimki 28 aylık hala biniyor çok seviyor eve gelen de çocuklar da hep begeniyordu binmek istiyordu
(1,423 puan) tarafından
Yaa öylemi galiba bunu alacam
(1,292 puan) tarafından
Valla benimkinin boyu da kısa değil ama biniyor yani aynısı değil ama benzeri
-Reklam-
0 oy
(136,123 puan) tarafından
bu dahs kucukler icin
(1,423 puan) tarafından
Evet biliyorum ama benim oğlumun boyu kısa diğerlerinde hiç ayağı yere değmiyor ben ittirmek zorunda kalıyorum bunda ayağını yere değmesi önemli benim için o yüzden bunu seçtim
0 oy
(1,720 puan) tarafından
Ayakları yere değer canım ama çok kullanmaz istersen al çocuklar çok seviyor oğlum 2 yaşında tam nerde görse hemen binmek istiyor
(1,423 puan) tarafından
Benimkide araba motor delisi en azından bununla avunur çünkü kendi sürmek istiyor ama ayakları yere değmiyor bunu alayım mutlaka teşekkür ederim
0 oy
(580 puan) tarafından
Kizim 18 aylık üzerine çıkıp bir yerlere çıkmaya çalışıyor kaldırdım en son biz 12 aylıkken aldık sanirim ama 
(1,423 puan) tarafından
Evet bu biraz daha küçükler için ama benim oğlum kısa ayağını yere basıp sürmek istiyor ama evdeki yüksek bimemedigi için sevmiyor o yüzden bu bize göre  çok ideal
(580 puan) tarafından
Cocuklar cok seviyor canim normalde  ama iste yürüyünce üzerine basıyor iste
0 oy
tarafından
Cok rahat kucucuk bisey
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Kızımın varda benim ki 8 aylık üstünde oturtuyorum onun bile ayakları değiyor 2 yaş için küçük olur sanırım canım
(1,423 puan) tarafından
Evet biliyorum küçük ama oğlum çok hevesli motorlara kendi sürmek istiyor digerlerinde ayağı yere değmiyor bu çok rahat olur onun için teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Kızım 20 aylık seviyor :) motor motor diyip duruyor dut dut diye geziyor ortalikta 
(1,423 puan) tarafından
Ay inşallah benimkide kendi sürer çocuğu ittirmekden belim kambur kaldı
0 oy
(1,929 puan) tarafından

Kizima almisim o aylarda bindi gayet guzel halada biniyor 4 yasinda ama artik kuzuk geliyor ona :D

(1,423 puan) tarafından
Benim içinde gerçekten sevmesi önemli:) çünkü  şuan evdeki daha güzeli ama binemiyor istedigi gibi
(1,929 puan) tarafından
Her cocuk sever bence Motor gelisimi icin de iyi diyorlar bacaklarini kullanarak bindigi icin saglammis bide okadar seye ragmen bisi olmadi artik oglumda biner pembe pembe  :D
0 oy
(247 puan) tarafından
Benimki 1 yaşında çok seviyor bununla ögrendi yürümeyi 
0 oy
(510 puan) tarafından
valla bende aldım üç yaşına girecek iki ay sonra halen oynuyor evde ama baya pahalanmislar ya fiyatı görünce şok oldum 
0 oy
tarafından
Değer canım ayakları yere kızım 8 aylıktı aldığımda o sıra bile değiyordu şimdi 16 aylık

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 857 göst.
23 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
14 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Guness.ozlem (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 278 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mutsuzanne (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
15 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nazenin premses (9,767 puan) tarafından soruldu

412,830 soru

12,429,247 cevap

45,605 kullanıcı

Kategoriler

...