0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (264 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar sma hastasi çocukları duymuslugunuz vardır belki Türkiye de tedavisi yok yurt dışında var ama devlet karşılamiyor çok pahalı bı ilaç 2 buçuk milyon dolar fiyatı tek doz la iyileştiriyor ve aileler tek başına bunu karşılayamıyor bizim yardimlarimiza ihtiyaçları var ben her ay elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum bende kirada oturuyorum 2 çocuğum var biri okula gidiyor buna rağmen veriyorum hepimiz onların yanlarında olsak hepsi iyileşir hiç bir bebek ölmeyi hiç bir anne evlat acısını haketmiyor lütfen 10 20 de olur yeterli içinizden gelsin Instagram da tiktok ta var bir sürü valilik izinleri var çoğunun 

image

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çevremde iki kişi var yeterince destek oluyorum 
(264 puan) tarafından
Allah razı olsun hayrını kabul etsin inşallah
tarafından
Aminn insallah rabbim yardımcıları olsun çok büyük bir Mevla
-Reklam-
0 oy
(30,406 puan) tarafından

Sanatçı olarak Haluk Leventi hep taktır etmisimdir helal olsun.

Elimizden geldikçe yardım ediyoruz Rabbim safi  ismi hürmetine acil şifalar versin hepsine 

(264 puan) tarafından
Amin amin ecmain evet gerçekten çok iyi bir insan keşke herkes onun gibi olsa bazı ünlüler var görüyorum hep onlarin sayesinde ilacına kavuşan bebekler var

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 135 göst.
24 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tug.ce (161 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 332 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 286 göst.
23 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde alparslaninannesi (486 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 896 göst.
3 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Mavi Rüya (249 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,961 soru

24,394,036 cevap

349,548 kullanıcı

...