0 oy
473 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (426 puan) tarafından
Dunde post acmistm esim baskasi var die felan onu sabah kalkip nazlanayim esime dedim bana trip tawir yapma dir laf etti ustune bide siddet gordum baba evindeyim yarn gidip  Bosnamayi acacam ama ben cok kararsizim kizim 11 aylik ve esim bana agir namus lafi etti kizimin babasi kalmasina mi bnim yari yolda kalmama mi herkesin agzina sakiz oldugumami yanayim esim deseniz ne arafi ne sordu kaldm ortada ben kizimi dusunuyorum ama herkes kendi capinda bisey istyr ne yapacagmi bilmiyrm sadece evladmi dusunuyorum :(

10 Cevaplar

0 oy
(7,619 puan) tarafından
Çocuğumu bu ortamdan bir önce kurtarmayı düşünürdüm valla
(426 puan) tarafından
Degil mi bncil olmam degil mi bosarsam
(7,619 puan) tarafından
Boşanma güzel bisey değil ama çocuklar bir ağaç gibidir ilgi sevgi isterler iyi bakarsan yeşerir yaprak açar meyve verir kötü şartlarda bakılırsa kurur gider
(426 puan) tarafından
Haklsn
-Reklam-
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Olmuyorsa zorlama canım yoluna bak benimde imtihanın buymuş de kader kimine güler kimine ağlar hayırlısı olsun hakkinda
(426 puan) tarafından
Beni aglatti hmde cokca
(1,006 puan) tarafından
Namus falan diyorsun namus öyle laf edilecek bir şey değil
(426 puan) tarafından
Basit biri oldgnu gosterdi iste
0 oy
(3,354 puan) tarafından
O adamdan sana hayır gelmez heleki namusuna laf etmişse hiç düşünmeden boşan ayaklarının üzerinde dur yeniden başla hayata kızınla birlikte
(426 puan) tarafından
Cesaret lazm bana toparlanamiyrm ki
0 oy
tarafından
Bu ortamda zaten sağlıklı bir psikolojisi olamayacak ki annesi gözünün önünde şiddet görecek hakaretler duyacak yavrunu düşünüyorsan sağlıklı bir ortamda büyüt 
(426 puan) tarafından
Kaldgm yerdede kizim dislanir die korkuyrm hep siginti gbi olacaz o byle hissedecek die urkuyorum
tarafından
Ailenin yanında mi dışlanır
(426 puan) tarafından
Ewet korkuyrm bndan
0 oy
(51,904 puan) tarafından
evladımı düşünür ona gore hareket ederdim
(426 puan) tarafından
Hangisi dgru bnde bilmiyrm iste
(51,904 puan) tarafından
kendine zaman ver suan esinde zaten seni kazanmaya calismiyo . sende ailenin yaninda kafani dinle esin pisman olursa o zaman yuvami kurtarayim dersin. zor bir durum evlat herseyin önüne geciyo
(426 puan) tarafından
Ailem bnu kabul etmez durekt bosan diyrlar
0 oy
tarafından

Bence artık yoluna bak cnm inceldigi yerden kopsun öylesi bir mahluktan ne sana nede evladına hayır gelmez:ermm:

(426 puan) tarafından
Haklsn
tarafından
Allah yardımcın olsun inş
0 oy
(8,875 puan) tarafından
bosver yenıden kendıne bı hayat kurarsın cocugun o ortamda buyumesıde kotu olur
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Annen baban arkanda ise hiç kimseyi düşünme onların varlıgı senin bu hayattaki en büyük şansın. Bi de boşanınca kızın babasız kalıcak diye bişey yok bunu at kafandan. Milletin agzına fa bakarak da yanlış Bi karar verme zamanla herşey unutulur önemli olan senin ve evladının mutlu olması umarım hakkında hayırlısı olur 
(426 puan) tarafından
Sadece ewladim gozumde inanki
0 oy
(7,785 puan) tarafından
Coxugun icin yapacagim en buyuk sey kutlu olmamadir kimseye çocuğum için diyip katlanamam...

Cocugum icin dik durur gerekene tekmayi basarim.
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Dakikasında acarım davayı milletin ne dediği de umrumda olmaz kocan zaten cocugunu düşünmüş olsaydı öyle birsey yapmazdı birde üstüne şiddet varsa durma cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 218 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ceylin16 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 386 göst.
29 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
28 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 555 göst.
13 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ❣AYSUDEMIRCIOGLU❣ (311 puan) tarafından soruldu

411,393 soru

12,383,553 cevap

43,376 kullanıcı

Kategoriler

...