0 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Siz ne düşünüyorsunuz benim oğlum büyüdü artık ama ben kullanmam hijjenik gelmiyor bekarken bez üretimi yapan fabrikada çalıştım gayet dikkatliler üretimde

image

image

11 Cevaplar

0 oy
(1,572 puan) tarafından
Bende merak ediyorum bu konuyu aslinda. Ama ben yapmam yani hazir bezler varken digeriyle ugrasmayi. 
tarafından
Bende öyle düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay hiç uğraşamam. İşime zor yetisiyom bebekle ilgilendiğime sukrediyim bu dönemde tuvaletine yoğunlaşamam. Aklı yetip söyleyene kadar hazır bez devam
tarafından
Aynen öyle reklam yapıyor ya etiket yapmış sayfayı
0 oy
(51,818 puan) tarafından
yok direkt tuvalete götürsun bari
(14,502 puan) tarafından
Annem olmasa inanmicam zjjsjsjsjs
(775 puan) tarafından
Evet bacım o da var tuvalet iletişimi deniyor ben uyguluyorum kızıma
tarafından
Direk doğumdan sonra tuvalete tutan da var adına da tuvalet iletişimi mi ne diyolar. Ben bebekle karnımı zor doyuruyom millet nelere yetişiyor hayret
(51,818 puan) tarafından
öyledir de biz gazdan sabahliyoduk gunduzde misafir geliyodu virus yoktu o zaman ne yedigimi bilmiyodum uyku icin oluyodum tuvaleti aklima bile gelmiyodu bide kusuyodu surekli
tarafından
Hep öyle oluyor canım. Bizde akşama kadar ağlıyoduk susturamayip acile götürüyoduk ne tuvaleti bezi kirletse diye bakıyoduk. Hatta gaz,kaka çıkartınca kutlama yapıyoduk :)) bu sosyal medyadaki bebekler medyatik doguyolar hiç sıkıntıları olmuyo herhalde
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Yıkanabilen bez derken amerikan bezlerini mi diyorsunuz eski usul ne mantığı varki madem tuvalete 6 aylık alıştıracak normal bez de kullanabilir boşuna kendini yoruyor 
tarafından
Kız ne yormasi ben şahsen inanmadım ya 6 aylıkken bebek nasıl anliycak insan saklarken biraz mantıklı sallar ya
(3,822 puan) tarafından
Aynen hiç bir mantığı yok normal bez de kullanabilir ne diye yıkanbilir kullanıyor onu kullanana ladar hiç kullanmasın daha iyi
(3,822 puan) tarafından
Kim ki bu arkadaş
tarafından
Mestusca diye biri cnm tam tanımıyorum birini merak ediyordum bu onun hakkında bişey paylaşıyordu o yüzden iyi mi diye merakımdan aldım takibe
0 oy
tarafından

6 ay çok geç bence 3.ayda alışması lazım başarısız buldum bu bayanı ben :D

tarafından
Hahah kesinlikle öyle
0 oy
(14,721 puan) tarafından
Benim kuzen aldı ara ara kullanıyor 14 ayliki sanırım bebeği oturaga tuvaletini yapıyordu 
0 oy
(8,110 puan) tarafından
Üretimden dolayı değil canım ileride bir problem olmasın diye aslında. Benim ablalarım ve abim onu kullanmışlar ama bende bez kullanmış annem. Benim idrar yolu enfeksiyonu hiç bitmez neredeyse ama maşaAllah kardeşlerimde hiç böyle bir sorun olmaz. Bununla alakalı yani. Umarım anlayabilmişimdir. Ayrıca ekonomik bu da çok iyi bir avantaj.
(8,019 puan) tarafından
Annem bana da bez kullanmış ama sadece 1 kere hamilelikte enfeksiyon oldu o kadar bence senin dediklerin bezle alakalı değil
(8,110 puan) tarafından
Sadece hamilelikte diyorsun canım. Benim bildim bileli var
(8,019 puan) tarafından
Iste sen annen bez kullandı diye böyleyim demeye getirmişsin diye anladım ben. Ama bence öyle değil demek istedim yani. Her bez kullanılan enfeksiyonla yaşamıyor
(8,110 puan) tarafından
Hımm şimdi anladım. Ben ona bağlıyorum ya. Diğerinde çünkü kaynatıyorlarmış bezleri filan çok daha hijyenik
tarafından
Benim annemde yıkar mış bezlerimi.anlatirdi annem sabah ilk işi bez yıkamak mış kaynar suyla çok dikkat edermiş ama ben çok çektim canım idrar yolu enfeksiyonundan
0 oy
(2,755 puan) tarafından

Bütün işi gücü bırakıp her dkka çocuğu mu takip etcez ne zaman s.çcak diye :D 

0 oy
(8,019 puan) tarafından

Isim gücüm yok yenidoganla uğraşırken yemeği zor yiyoz bi de ha yaptı ha yapacak diye başında mı beklicem :D

0 oy
tarafından
Aman kayananam duymasın bu YBB yi ayy;))
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Yabancı ülkede bir bayan YouTube vardı minnacık bebeğini tuvalete götürüyordu hiç bez kullanmamış gece bile bebek uyuyor tuvalete götürüyor 1 aylık 2 aylıktır oturur vaziyette yaptırıyor bence çok sağlıklı birşey değil çocuk zaten kendini hazır hissedince belli ediyor benim erkek kardeşim 15 aylıktı bezi bıraktığında kendisi istedi bıraktı acele etmenin bir anlamı yok

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 119 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde f&A (743 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,887 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 363 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Yaz-14 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.