0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar hamileyim yakında ikizlerim olucak alt temizliği konusunda ıslak mendik ya da yeni çıkan alt medilleri kullanmak istemiyorum ne kadar sağlıklı dense de kimyasal olarak görüyorum ve pişi olsun istemiyorum bi de ikiz olunca çok dikkat etmek istiyorum herhangi bi rahatsızlıkları olmasın diye. Bu yüzden küçük beyaz mendiller aldım altlarını suyla temizleyip mendilleri direkt makineye atarım diye sonrasında ısıtılmıs zeytinyagı sürerim diyoeum. Daha kolay yöntem yapan varmı? Tecrğbeler, tavsiyeler neler? 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

2 bebekle yapabilirsen büyük birşey çünkü çok zor olacak 3 çocuk büyüten birisi olarak diyorum ne bulduysam kullandım ben hiç pişik olmadılar şükürler olsun sadece ıslak mendille sil kurula asla pişik olmazlar pişik olmadıkları halde sürekli pişik kremi sürenleri görüyorum ben gereksiz 

tarafından
Pişik kremi değilde zeytinyağını ısıtıp soğuduktan sonra her temizlemeden sonra sürülünce hiç birşey olmazmıs kakasınıda kolay yaparmıs onu düşünüyorum
tarafından
Evet bunu yapabilirsin hiç bi sorun olmaz aksine bebeğin cildine yararı olur ama bebe yağları falan varya onları kullanma hiç iyi değil
tarafından
Banyodan sonra uygun bi yağ kullanırım diyordum ya da bitkisel bi yağ lavanta yağı nefesini açıp rahatlabilecek iyi uyutur diye
tarafından
Yani ben 3 çocuğum da da kullanmadım haaa bi defa bebe yağı süreyim dedim maffetti alarji oldu bütün vücudu kabardı tabi yinede sana kalmış bitkisel yağlardan kullan istersen ama ben hiç gerek görmedim
-Reklam-
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Hazır pamuk mendiller var canım 
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Bı kaba temizleme pamuklarini islat koy  bittikçe tazele 1ay öyle yaptım ben
tarafından
Pamuk kalıntı yapıyor diye duymustum herhangi bi sıkıntı oldu mu
(1,697 puan) tarafından
E bebeğin pamuklari çok kaliteli ben hep ondan kullandım . Diğer bı kaç marka pamuk birakiyor
tarafından
Ve sadece suyla ıslatıp koydunuz dimi?
(1,697 puan) tarafından
Evet kaynamış sıcak suyla ısladim . Ağzı kapaklı kutuda 2gun duruyodu.
İçim rahat etsin diyorsan Tupperware ıslak mendil saklama kutusundada saklayabilrsin o daha iyi
(469 puan) tarafından
Evet bende doğusundan beri e bebek al silme pamuğu kullanıyorum ve kaka yapsa bile 2 mendil yetiyor yapışma falan olmuyor zorda kalıp ıslak mendil kullandığımda yani baya büyüdüğünde bı kaka için kaç ıslak mendil gidiyor pamuk kalın olduğu için daha iyi birde mustelanin popo silme suyu var daha temiz olsun dersen pamukla temizlesende bazen koku kalabiliyor tabi ileri ki zamanlarda ondan da alabilirsin
(1,806 puan) tarafından
Islatıp koymaktan ziyade masrapaya ilik su hazirlayip altını degisecegim zaman ihtiyaç kadar yıkayıp kullandım ben hep
tarafından
Dlkk12 ben de öyle düşünmüştüm. Pamuğun bazılarının kalıntı yaptıgını duymustum artık ya öyle ıslatıp yapıcam ya böyle.
tarafından
Popo silme suyu ne için kullanılıyor tam olarak? Gerek var mı ki öyle nirşeye
(469 puan) tarafından
Biri kullanıyordu koku yapmaması ve daha güzel temizlenmesi için ben kullanmadım sadece söyledim belki araştırıp bakarsın diye ben bazen koku çok olduğunda ıslak mendille geçiyordum
(1,806 puan) tarafından
Koku olmuodu canım ben 6 aya kadar o şekilde kullandım ılık su hazirliodum sürekli hazır oluodu ek gıdadan sonrada Baby turco aldım onuda aynı sekilde yikiorum kullaniorum pişik hiç olmadı yani
(1,697 puan) tarafından
Ben hep kokusuz ıslak mendil kullandım koku kalıntısı olmadı. Çok detaylı düşünmemek lazım ya. Zaten gün aşırı banyo yaptırıyorum yada poposunu yikiyorum
tarafından
Bi bakıyım ürüne ama sizin dediğiniz koku olduıgında tek seferlik ıslak mendil ya da yıkamak daha iyi olur zaten ilkbahar yaz bebeği olucaklar herhalde yıkarım sürekli
(469 puan) tarafından
Benim 1 yaş sonrası için dedim canım bende hala pamuk kullanıyorum bitince gidemez sem ıslak mendil eskisi kadar sık değiştiremiyorum 2 yaşını geçti
0 oy
tarafından
Kuzum ne kadar onu yaparım şunu yaparım dersen de bebek izin verdiği kadar yapabiliyorsun:D
(125 puan) tarafından
++ kesinlikle oyle
0 oy
tarafından

Vallah canım öyle yapmak yerine alt silme pamuklarından al 

0 oy
(122,853 puan) tarafından
pamuk kullan gunde 10 kez alt degistircen hangi bi gun mendil yikiycanki
0 oy
(28,805 puan) tarafından

Bebek temizleme pamuğu kullanabilirsin

0 oy
(1,077 puan) tarafından
Pamuk alın. Alt temizleme pamukları var. Onları ıslatıp bir kaba koyasınız her gün taze ıslatıp koyarsınız. Fikrinizde çok iyi. Benim kızıma hep içeriği temiz ıslak mendil aldım ama hep kızarıklık var asla geçmiyor denemedik kremde kalmadı. Mustela sudokrem bepanthol. Özel yapım kremler. Doktorun yazdığı ilaç kremler. Fakat nafile o kızarıklık hep var. Bende kızım 16 aylık ama o pamuklara geçeceğim 
tarafından
Dediğim gibi en güvenli ıslak mendiller, şampuanlar diğer bebel ürünlerinin içinde bile kimyasal var illaki olucak. Elde imkan varsa kendimizin yapmasını daha uygun buluyorum. Herhalde günlük ıslatıp yaparım
0 oy
(2,752 puan) tarafından
Alt temizleme pamuğu kullan canım. Ben 6 aydan fazla onu kullandım. 
0 oy
tarafından
Bebek pamuğu kullanıyorum ben 16 aydır hiç pişik olmadı 
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Canım çok iyi düşünmüşsün valla oğlum 17 aylık hala pamuk kullanırım. E bebeğin bebek pamugunu kullandım uzun süre tavsiye ederim ıslatıp silip atıyorsun. En temiz içerikli denilen ıslak mendiller bile berbat 
tarafından
Kesinlikle güvenmiyorum ben de geçen bir arkadas yazmıs bebek şampuanını denedim göz yakıyor diye en temizi bile kimyasal sonucta. Tek bebek olsa dert etmem belki bilmiyorum ama ikiz olunca birinin canı acıyacak diğerinin ihtiyaçları olabildiğinde aza indirmek istiyorum
(25,224 puan) tarafından
Tek çocukta olsa 3 çocukta olsa bu böyle olmalı ya bence
tarafından
Çok haklısınız
0 oy
tarafından
ben oğluma devamlı islak mendili ılık suyla yıkayıp kulandım cildi cok hassastı ama tıkladığım sürece hic pişik olmadi bazen aceleyle yikamadgm zamanlar hic yıkamazmış mendile siliodum hemen kizariodu ama yıkamak gerçekten kimyasalı baya azaltio

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 20 göst.
20 Kasım 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Deu (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 40 göst.
27 Ekim 2022 Aile kategorisinde hanimeli (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 491 göst.
12 Mart 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Mercimekinannesi (421 puan) tarafından soruldu

405,630 soru

12,153,611 cevap

36,581 kullanıcı

...