0 oy
941 göst.
Aile kategorisinde (1,196 puan) tarafından
Yogun oldugunu biliyrm bende yazmiyrm o da yani ihtiyac ya da önemli bir konu olmadigi sürece .Siz mesajlasyrmnz eve gelene kadar yazismamak normal mi 

50 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eve gelene kdr hemde yazmak yetmiyor arıyorda 3 4 kez 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ikimizin de mesaj yazmaya vakti pek olmuyor olsada serbest vakitlerimiz denk gelmiyor o yüzden ararız beş dk konuşur kapatırız ")
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Normal canım benim  eşim  askeri  personel  o yüzden  hiç  müsait olamıyor çok  önemli  birşey olmadıkça  aramıyorum  zaten  oglende  yemeğe gelir  akşam  6 gibi  çıkar  çocuk  ev derken  zaman  geçiyor  hemen 
0 oy
(3,585 puan) tarafından
Evet mesajlaşırız hergün o müsait olunca arar da görüntülü de konuşuruz. Ben önemli bişey olmadığı sürece aramam müsait değildir diye ama eşim arar da mesaj da atar. Sen at o sana atmıyorsa öyle öyle alışır belki
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Gün de 2-3 kere arar. Mesajlaşmayi da bir durum olursa yaparız genellikle.
0 oy
(2,139 puan) tarafından
Önemli birşey olmadıkça mesaj atmam aramam. Gün boyu motorsiklet kullanıyor dikkatini dağıtmam. O müsait olunca mesaj atar bende karşılık veririm.
0 oy
(693 puan) tarafından
Hayır bir yıllık evliyiz ihtiyaç vs bişey olmadığı sürece araşmıyoruz msjlasmiyoruz bazen canım sıkılınca arayınca şok oluyor sen arar yazarmiydın diye de ne gerek var akşam eve geliyor zaten gün içinde işini yapsın 
0 oy
tarafından
Molalarda yazar
0 oy
tarafından

Evet mesajlasiriz bazen eşim bana yazmaya zorsunur arar direk:D

0 oy
tarafından

Yazar arar beş dk nefes aldırmaz ki işide çok yoğun :ermm: tuvalet bahanesiyle benle yazisiyo puhahhaha:P

tarafından
Töbe kız tırtıklı işteyken de değil :))))) sadece merak ediyo oğlum çok ağladığı için bide beni özlüyomus :))
(123,010 puan) tarafından
hii tabi tabii sjsjsjjssj
tarafından
Puhahhaha o kadar da değil kız :)))) bendeki de can yani :)))))
sjsjsjsjjsjsj
tarafından
:))))))
0 oy
tarafından
Cocuk yokken arayıp mesajlaşmaz idik ama çocuk olduktan sonra günde 3 5 kez yazar çocuklar napıyor der sürekli fotoğraf ister 
0 oy
uuuff zirt pirt goruntulu ariyoo
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Biz normalde aynı okulda çalışıyoruz o zaman bile arada mesajlasiriz..şimdi ben idari izindeyim.firsat buldukça mesajlasiriz ara...dışarı çıksa gene mesajlasiriz
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Hayır konuşmayın ekstra öyle ihtiyaç fkn varsa yemek hazirmibfkn gibi o kdr
0 oy
(2,241 puan) tarafından
onceki isyerinde bostu oturuyodu surekli konusurduk burda goz actirmiyolar ama biz yinede firsat buldukca yazisiriz aksam gelirken de arar ne lazim diye 
0 oy
tarafından
Goruntulu arar ve evden ciktigindan itibaren aksam gelesiye kdr surekli yazar :D
0 oy
tarafından
Şuan almanyada çalısıyor ben annemde kalıyorum günde en az 10 kere görüntülü arar. Sabahları mutlaka günaydın mesajı atılır ayrıyken. Türkiyede evimizdeyken de dısarı cıksa bile yarımsaat sonra arar görüntülü arabada. İşi varsa bitince arar. Hep arar yani ben aramadıgımda insafsız insan bi merak eder kocasını der aradıgımda da kızar :D ne oldu, çalısıyoruz herhalde der sinirliyse hele bi de i. O yüzden hiç aramam 
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Çok yoğun olmadığı sürece yazar arar vhatsaptan mesajlasiriz oglumun yaptıklarını atarim resmini flan 
0 oy
(1,691 puan) tarafından
hem yazar hem arar saolsun mesgul olmadigi zamanlarda gunde 2 3 kere konusuruz
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Birbirimizle paylasmka istediklerimiz varsa paylaşırız komik video olur vaska bi konu olur vrya normal muhabbette olabilir mesajlasiriz ama sabahtan aksama degil tabi o müsaitse yazar bende duruma göre yazadim en cok komik video atar eşim

İlgili sorular

0 oy
77 cevap 769 göst.
13 Ekim 2023 Aile kategorisinde Sumeyyesumeyye (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 690 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,196 puan) tarafından soruldu

405,989 soru

12,169,507 cevap

36,633 kullanıcı

...