0 oy
1,780 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Öncelikle diyeyim. Düşüncesiz diye linç girişimi yapacak olanlar umrumda değil. Dinsizin hakkından imansız gelir :D.  

Hanımlar. Kaç oldu uyarıyoruz ev sahibi ile konuşuyoruz ama pek oralı bile olmuyor. 

Normal de bilirsiniz ben 6 gibi kalkıyorum. Ve erkenden işlerimi yapıyorum. Ama erkenden süper ge açmıyorum. Çünkü benim süper ge aşırı ses çıkartıyor. Bı parçası kırılmış. Çünkü üst kattaki nin kızı uyumuyor ve sürekli ağlıyor. Sabahları  bebek uyanınca bana ses geliyor. Emin olunca çekiyorum uyanmasın diye. Çamaşır makinesi ni bile açmıyorum arada yerinden oynuyor ses yapıyor diye. Ama bun sabah inadına süpürgeyi açtım sabah 7 buçukta inadına da yatak odasında uzun çalıştırdım :devil:.  O saatte Süpürge mi açılır diye hesap sormaya geldi bende S. Ettim git ev sahibi ile konuş dedim. :devil:.  SABAHLARI İNADİNA ERKENDEN SUPURECEM EVİ 

NEDEN YAPTIĞIMI ACİKLAYİM. 

İLK BURAYA TAŞINDI. DOĞUMA GİDİCEM 4 GUN FİLAN VAR BANA MERDİVENLERİ SEN SİL BİDAKİ HAFTA BEN SİLERİM DEDİ TAŞINMA PİSLİĞİNİ KENDİ YAPMAK ZORUNDA 

ÇAMAŞIR MAKİNESİ AŞIRI SESLİ VE YERİNDEN OYNUYOR. OLDUĞU GİBİ SES BENİM SALONDA. UYARDIM. GECE ÇALIŞTIRMA UYUYAMIYORUZ DEDİM İNADINA YAPAR GİBİ. GECE ÇALIŞTIRMAYA DEVAM ETTİ 

3 CU KATTAN. GİRİŞE MERDİVENLER DEN BAĞIRIYOR. OGLUN UYANIYOR. KAC KERE UYARDIM 

BALKONDA KIYAFETLER ASILI SÜREKLİ BİRŞEYLER SİLKELİYOR. 

SABAHLARI ESİ VE OGLU. BAĞIRARAK İNİYOR MERDİVENLERİ. KAHKAHA ATARAK. YATAK ODASININ DUVARI MERDİVENLER. 

KAC GÜNDÜR. SABAHIN KÖRÜNDE. YÜN DÖVÜYOR UYARDIK. 

OĞLU EVİN İÇİNDE TOP OYNUYOR. 

DUN GECE SAAT 10. OĞLUMU UYUTMAYA ÇALIŞIYORUZ O SAATTE YİNE YÜN DÖVDÜ OĞLUM KORKTU 12 YE KADAR. AĞLADI. ESİM KAPILARINA ÇIKACAKTI. İZİN VERMEDİM. 

ŞİMDİ. İNADINA SAATLERCE. O SÜPÜRGE ÇALIŞACAK. NOLSA BENİM OĞLUM SÜPÜRGE SESİNİ SEVİYOR. DAHA KEYİFLİ UYUYOR.  ☺️☺️

24 Cevaplar

0 oy
(181 puan) tarafından
O yüzden en iyisi müstakil ev. Apartman üst üste katlanmış insanlar demek
-Reklam-
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Dinsizin hakkından imansız desene bende arada oyek yapıyorum onun oğlunun uyudu saatte çıt çıkarmıyorum ben ama benim kızım uyurken tepemde tepiniyor arkada uyut ses olmaz dedi önden daha çok ses arkada başlarım o ise bende acıyorum müziği süpürgeyi tam onun oğlu uyuca zaman6anladi baya baya düzeldi ama yetti artık vallahi 
0 oy
(1,439 puan) tarafından
İyi ettinn bence rahatsiz edilmek ne demekmis belki biraz anlar 
0 oy
tarafından
Valla ben inat yapmiyorm aama eltim  her sbh 8de açıyor hafta sonunda dahil çok rhtsz oluyorm her gün her gün çok ses yapıyor bn o kdr dusncesz olamam

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 449 göst.
29 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 574 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 309 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Evrim.34 (607 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 782 göst.