0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (228 puan) tarafından
Kızlar az önce evli kaynım için karakoldan aradılar. Ona ulaşamamışlar eşimi aradılar bizi arasın diye eşimde ben onun ile görüşmüyorum dedi kaynımın yaptığı haksızlıktan dolayı konuşmuyorlar neyse bana biri ulaşsın demiş polis bende eşim gececi uykulu olduğu için kv yi aradım böyle böyle diye biz başka yerde oturuyoruz onlar aile apartmanında altlı üstlü oturuyor bu arada müthiş ayrımcı kv bize bir ise ona on yapar kaynımlara ama ona kalsa herşey aynı neyse aradım söyledim eltim ilede tam konuşmuyoruz yeni barıştık gibi bu arada kaynanamı aradım oda polisi aramış sonra beni aradı öyle bişey yokmuş abin aramış dedi eee dedim biz yalan mı söylüyoruz dedim baya sinirimi aldım niye bağırır gibi konuşuyorsun dedim oda yok yavrum falan dedi bende zaten millet keyfinde mutluluğunda bize gelince bişey bağıran geliyor dedim eltimide oradaydı sanırım sesini duydum bilmiyordum olduğunu sesim hopörler de ise duydu eşim aradı sonra anne ne diyorsun aradı böyle böyle dedi dedi falan yani sanki biz Bi yerlerden uydurduk gibi öyle bişey yokmuş demesi sinir etki yanlış tepkimi verdim sizce 

3 Cevaplar

0 oy
(17 puan) tarafından
Valla haklısın benim başımda da var benzeri lızına geldimi döker indirir tek gelinim beni istemiyo bende 1 ay önce tepki verdim bana olan davranışından dolayı eşim anasını tuttu evi terk ettim sonra gidince o döndüm anlayacagın eşin yine seni tutmuş yat kalk ona dua et benimki agzına sıçsalar anasıgilden iyisi yok onu tutar
(228 puan) tarafından
Şuanda sinir oldum hayır başkasının yanında ne konuşuyor ayrı evinde konuk belkide eltimin yanında ve hoparlörler deydi ses dedim bende herkes mutluluğunda bişey dediğin yok bize gelince bağır diye
-Reklam-
0 oy
(4,585 puan) tarafından
Ay boşver ya yaka paça alırlar dönmezse akillsnir
0 oy
(7,157 puan) tarafından
Aklı sıra açık vermemeye  calismiss

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,500 göst.
20 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 786 göst.
0 oy
7 cevap 300 göst.
30 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,360 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,660 soru

24,374,639 cevap

348,245 kullanıcı

...