0 oy
154 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Bayramda kalma et var elimde buzluktan cikarttim hani sulu olani yapiyorlar yaa o yemeği tam olarak nasıl yapılıyor tarif verir mısınız detaylı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Haşlama mi canım 
-Reklam-
0 oy
(4,389 puan) tarafından
Canım  soğan  salça  kavur seversen yesil biber. Üstüne  eti ekle iki çevir istediğin  bahrati koy uzerini 3 parmak gececk kadar su ekle kapat düdüklünun ağzını.  Pişsin.
0 oy
(327 puan) tarafından
Valla ben düdüklü tencerede güzelce mühürlüyorum daha sonra o suyunu salıp geri çekiyor biraz tuz koyup göz kararı su ekliyorum hafif sulu pişmiş olarak kalıyor güzel oluyor
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Canım etleri köy tencereye suyunu çekene kadar pisir sonra yağ at soğan sarımsak at kavrulunca azıcık un at kavur tuz atmadan kaynamaya birak onları et pişmeye baslayinca domates kırmızı biber normal biber rondadan geç sos gibi kaynatıp at içine istersen patateste atabilirsin o esnada tuzunu baharatın da at kekik falan ne seversen pistimi al

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 260 göst.
6 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 179 göst.
16 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minik yavrum (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
10 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Miracinannesi.34 (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 277 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde Burcu13 (296 puan) tarafından soruldu

412,810 soru

12,428,470 cevap

45,577 kullanıcı

Kategoriler

...