0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
20+2 ama  afedersiniz vajinam cok agriyor kemiklerim sizliyor bu hafta da normal mi ilk kizimda son 2 3 ayda olmustu agri bir de asagiya baski yaptigni hissediyorum olagan seyler mi bunlar 

4 Cevaplar

0 oy
(659 puan) tarafından
Bende bu şikayetten muzdaribim. Şimdide belim agrıyor çok kötüyüm yarına randevu aldım artık dayanamıyorum
(48 puan) tarafından
Bende bel agrisindan felcli gibi yatiyorum suan tam bel de degil aslinda popo kemigi midir nedir anlamadim
-Reklam-
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Benim de oldu o haftalar başladı çok şaşırmıştım 
0 oy
tarafından

Bende 20+3 üm aynı ağrıları yaşıyorum mide bulantısı baş ağrısı da çekiyorum çok kötüyüm oğlum da çok yaramaz hiç dinlenmiyorum zaman bian önce geçseydi sağ salim kucağımıza alsaydık Allah İn izniyle, hamileliklerim çok kötü geçiyor 5 6 ay net kusuyorum Rabbim yardımcımız olsun 

(48 puan) tarafından
Bende ayni senin  gibiyim hic oturmuyorum dinlenemiyorum 2 yasinda kizim var surekli bir seyler istiyor onunla da cok ilgilenemkyorum isten gucten hep ayaktayim
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Benim de ağrılarım vardı.. Kadın doğum doktorum bebek baskısıdır, ağrıyla birlikte kanama yoksa sorun yok demektir demişti.. Ama çok fena enfeksiyon varmış, hamilelikte biraz belirtisiz ilerleyebiliyormuş enfeksiyon.. Enfeksiyon azaldıkça ağrı da azaldı.. Her ihtimale karşı sağlık ocağına bi tahlil verin derim.. Bebek baskısından olsa şimdi daha da artması lazımdı, sonuçta çocuk gittikçe büyüyor.. Ama benim tam tersine şimdi geçti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 196 göst.
7 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 70 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sibel1111 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.

412,691 soru

12,425,375 cevap

45,450 kullanıcı

Kategoriler