0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (1,009 puan) tarafından
Kızlar oglum 9.5 aylık olacak aslında desteksiz oturuyor ama cok uzun süre değil 2-3 dk oturur kendini devirir. İşine gelince oturuyor. Hele şu sıra oturtmak mümkün değil bunun icin ne yapmam lazım. En geç kaçıncı aya kadar desteksiz vakit geçirmeli ?
Bebek Ayı 9 AYLIK

5 Cevaplar

0 oy
(4,087 puan) tarafından
Emekliyor mu canm 
(4,087 puan) tarafından
Bazı bebekler sevmiyor oturmayı ya kuzenimle kızımın arasında bi buçuk ay var o hala oturmuyor sevmiyor oturmayı kolundan tutunca hızlı hızlı yürümeye çalışıyor benim kızımda ayağa kalkar ama öyle yürüme isteği yok hep emekleyip oturuyor yani bebekten bebeğe değişiyor bu durum sen diğer gelişim evrelerini takip et onlar normalse sıkıntı etme yoksa bi doktora görünün
(1,009 puan) tarafından
Mesela neleri takip etmem gerek bu ayda ayyy ne kadar cahilim inan birşey bilmiyorum ya :(

Mama baba abbba diyor mesela annniii diyor

Bir eşyaya uzanmak icin örtüyü cekiyor yuvarlanıyor kahkahası bol mesela. Birşey kaybolduğunda etrafına bakıyor kontrol ediyor ayağa kaldırınca kendince zıplıyor adım atıyor
(4,087 puan) tarafından
İşte bunlar canım biliyorsun bence iletişim kuruyor donuk bi çocuk değil bi de her şeyi takip edip saldıroyor yerinde durmuyorsa tamam :) biz bu duruma çok kızıyoruz genelde ama olmadı gereken yerinde durmaması :)
(1,009 puan) tarafından
Kız cok hareketli bir oglum var yeterki istediği gibi olsun aynı şınav çeker gibi pozisyonu oluyo ayağa kalkacak gibi yani bi problem olmasında gelişiminde evi yıksın önemli değil :)
(4,087 puan) tarafından
Aynen öyle canm
-Reklam-
0 oy
(1,862 puan) tarafından
En geç 9ay deniyor bir muayene ettir şimdi doktor bilir normal mi değil mi
(1,009 puan) tarafından
Doktora gittik 2 hafta verdi bakalım yine kontrol edicekmiş
0 oy
tarafından
Aslında artık oturması lazım canım sen Bi doktora sor mutlaka 
(1,009 puan) tarafından
Gittim canım 2 hafta sonra yine gel dedi bakalım :/
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Ya benim oglumda 7.5 aylik ayni sekilde oturyor dusuyor hatta bi saat once oturttum arkamdaki yastigi almak icin kendimi arkasindan biraz kaydirdim kafasinin arkasina dustu haliya ama hali ince hali korktum bir sey okur diye 1.5 sat uyutmadim yeni uyudu :(
(1,009 puan) tarafından
Bizimki fena ya yere yorgan serdim düşerse falan kafasını vurmasın diye
(1,763 puan) tarafından
Ya bends seriyorum hep misafir vardi cnm o yuzdeb topladim vallaha simdj uyuttum ama icim icjmi yiyor surekli bakiyorum
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Sıkıntı yapma hemen hemen 9 ayn içinde tamamen Kendi oturup kalkmaya sıralamaya başladı önce süründü sonra emekledi şuan yuruyoz  1 buçuk yaşında  bütün bunları 9 aydan sonra oldu canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 134 göst.
0 oy
9 cevap 157 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Tugsem3555 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
4 cevap 109 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,298 puan) tarafından soruldu

410,443 soru