Kızlar benim 5 aylık oğlum var bugün bugüne kadar hasta bile olmadi olmasında zaten doğum yaptım 1 hafta annem kaldı sonra tek herşeyiyle ben ilgilendim 20 yaşındayım ve ilk bebeğim pisik hiç olmadi poposu sarılık olmadi sünnet yaptırdım sorunsuz atlattık yani hiç hasta etmedim çok dikkat ettim eltim kalkmış bugün bana 2.cocgu düşünme daha sen buna bakamıyorsun dedi komşuların yannda bende dedim nie bakamıyorum bakıyorum daha nasıl olcak dedim banyosundan tırnak kesmeye kadar herşeyini yaptım bu yasa ve tecrubesizligime rağmen ama millet icinde bana öyle demesi zoruma gitti
Cekememistir hiiic takma kıskanç
Kisnacliktan demistir densiz valla
Neye gore dedigini soylemedimi dengesiz ben olsam agzinin payini veririm herkes kendine baksin seni millet icinde nasil rencide edebiliyor??
Aynı lafı ablam demişti çok kırıcı bişey bebeğim durmuyordu daha 1 haftalikti ve ben bakamıyormuşum ondan mis öyle dedi 2 haftalık oldu ateşten goturdum acile idrar yolu enfeksyonu cıktı birdaha bişey diyemedi sürekli ikinmasinin ve ağlamasının nedeni cıktı bebeğim normale döndü sonra akıl vermeler başladı anneme dedim bak dedim birinin kalbini kırcam az kaldı sabrim tükendi artık diye o sus gidicek zaten diyor ablam teyzelerim yok böyle yatır yok söyle yap yok emzir kimseye bişey demedim bebek ölsünmu istiyorsunuz siz yan yatması lazım az daha hastanede yatarken ölümden döndü sizin haberiniz varmı yok böyle boş boş akıl verin emzirmeye gelince süt gelmiyor kan geliyor kan mı iciriyim bunu zaten biliyor doktoru ve emzirme dedi sut akarsa tekrar basla dedi siz konuşun diye bağırdım sonra ablam sen neden kızıyordun diyor zaten siz zaten akıl verin ancak sinirlenincede ne oldu diyin dedim bundan sonra böyle beğene kimse akıl vermesin akıla ihtiyacım yok cok sukur yardima gerek var ama eden yok dedim cit ses yok birdaha kimse bisey diyemedi azının payını ver cnm susma ya boşver ister alınsın ister alınmasın gittikten sonra 2 ay aramadı beni ablam sonra ne oldu aramaya başladı
Senden mi alacagim randevuyu deseydin.densiz ya.millet in icinde laf sokacak ya baska bisey bulamamistir
Benim basimda da var Allah yardımcın olsun ne diyeyim.
Cekemediginden yapıyor seni üzmek için bir de ses cikartmiyorsan ( ben gibi ) çok ezilirsin. Yıpratma kendini bak ben bu eltiyi taktım taktım ne uyku duzenim kaldı ne huzurum mal gibi yaşiyorum kaç gündür kendime ettim o evinde fosur fosur uyur oldu. Laf soz dedi yok şunu yaptı bana diye zehir ettim, aklım yokmuş benim kafama ediyim diyorum, üzülme stres yapma sen.
Evet can sikiyorlar elde değil uzulmemek ama kendine yapiosun ne yaparsan. Jeton düştü geç düştü benim :))
Allah sorsun kırılan kalbin duasindan korksunlar. Allah'a havale et onları. Sıkma o güzel canini. Degmio.
Sen mi bakiyon bem bakamiyomda bes aylik oglum masallahi var der gecerdim
Yaparken sana sormam merak etme deseydin allahim yarabbim ya sinir
Bu eltilerin birbiri ile alıp veremediği nedir gerçekten anlamıyorum ya kaynana görümce neyse de eltilere noluyo ya benim daha eltim yok evin ilk geliniyim şimdiden soğudum eltilerden böyleyse
insanlar ne acayip ya. gencecik yaşında çatır çatır bakıyor yeğenime, helal olsun diyeceğine kalkmış neler demiş. Eve sokma bence bir daha özür dileyene kadar.
1,493,020 soru
24,395,121 cevap
349,670 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın