Eşimi çok seviyorum ama annesinin her lafina inanıp bana inanmamasi yada inaniyormus gibi yapıp annesinin sözünden cikamamasi çok zoruma gidiyor. Kayınvalidemle anlaşamıyoruz. Bana ettiklerini Rabbim ona ölmeden yaşatsın . Eşimle aramı bozdu evimizde huzur kalmadı derken eşimle tekrar arayı düzelttik. Ama kayinvalidem eve gelince eşimle sudan sebepten kavgamız oluyor. Nisanlilikta ağlattı nikah günü nikahımizi bozmaya kalkıştı kına alisverisinde ağlattı doğum yaptım ucuncu günü ağlattı. 40im çıktı ağlattı. Ağzımdan eşime yalan söylüyor gelin beni evden kovuyor eve gelmemizi istemiyor eve varıyoruz önümüze bişey koymuyor diyormuş. Bende görümcemls konuştum eşimde yanimizdaydi ben boyls birimiyim annen boyle soyluyor dedim. Sen bizim için parcalanirsin ne olsa getirir yigarsin önümüze dedi. Eşimde duydu. Ben seni biliyorum sen anneme aldırış etme diyor ama ne zaman evimize gelse eşimle aramizda soğukluk oluyor. Boşanmayı düşünüyorum. Ama ailemin yanina da dönmek istemiyorum ailem arkam da her anlam da destekcim ama ben ailemin rızası olmadan evlendim şimdi onlari. Yanina dönersem kendin ettin demelerinden korkuyorum. Alıp başımı gidesim var .bu kadın büyü mü yaptı anlamıyorum . Kadına bişey demeye Korkuyorum. Eşimin yanında bana çok iyi davranıyor. Ama eşim yokken yılan gibi dili var . İğneleyici konuşur karşımdaki insan mı gelinim mi alınır mı gücenir mi demiyor. Onun bu huyu yüzünden kaynanamla küstüm kavga ettim her yerden engelledim tavrı mi da belli ediyorum ama ben böyle davrandikca daha kotu oluyor huyuna gidince bana herseyi diyebileceğini sanıyor. Cikilmazin içindeyim. Eşim de annem sana daha ne yapsın diyor bazı yanlışları var gördüğüm kadarıyla her anlamda yardım ediyor diyor. Seni. Yanında böyle başbaşa kalınca bana bağırıyor. Temizliğime karışıyor aldığıma karışıyor geçen baharat takımı aldım ona bile laf etti. Bunları buraya yazarken kendimi o kadar aciz hissediyorum ki etrafımdakilere güçlü mutlu iyi rolü yapmaktan bıktım. Saatlerce ağlamak istiyorum. Eşim bile artık bana iyi gelmiyor tek dayanağım bebeğim. Bosansak onu bana vermezler ondan korkuyorum. İsimden de istifa ettim. Tekrar çalışma imkanım da yok bebeğim küçük . Sayısal loto oynayıp biran once zengin olup gitmek istiyorum . Artık sacma sapan düşüncelere bile dalar oldum. Şuan kendimde bile değilim. Eşim niye annesinin bu halini normallestiriyor. Önceden böyle değildi. Buraya bunları yazmak bile beni biraz olsun rahatlatti