0 oy
125 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hanımlar çocuğumun doğum günü yaklaşiyor neler yapabilirim sizce .

5 Cevaplar

0 oy
(649 puan) tarafından
Bende bekliyim surda benimde oğlumun 1 yaş doğum günü var öyle abartılı bişey olsjn istemiyorum
tarafından
Aynen ama ilk doğum günü güzel olmasını istiyorum
-Reklam-
0 oy
(531 puan) tarafından
Bizimde 21 gün var parti malzemeleri aldım set halinde işte perdeler masa süslenecek. Fotoğraflı pasta yaptiracagim. Sarma börek mercimek köftesi yaparız bu sekilde :)
tarafından
Gızzz menü yaz
(531 puan) tarafından
Mercimek köftesi
Peynirli poğaça
Sarma
Rus salatası
Pastası olacak ve bir de tuzlu kurabiye eklicem onu belki satın alırım :) zaten kendi aramızda yapicaz çünkü yakın zamanda mevlutte yaptık oğluma
tarafından
Tamam canim teşekür ederim.
0 oy
(130 puan) tarafından
Bizimde 9 ekimde safari yapcaz evde perdeye iyi ki doğdun yazısı ascam köşeye 13 lü balon standı koycaz babanemiz kokulu taş magnet hediyelik hazirladi kendi aramizda biseyler yapcaz bende coook heyecanliyim
tarafından
Ben süsleri sipariş verdim. Acaba menu olarak ne yapsam
0 oy
tarafından
Ben byle bişe yaptım canım
tarafından
Çok güzel olmuş canim . Masallah oğlun çok tatlı.
tarafından
Teşekkür ederim canım :)
0 oy
tarafından
Trendyoldan sarı gri gümüş krom balon seti aldım çok memnun kaldım. 55 TL 100 adet. Dijitalmagneten resimli açacakli magnet yaptırdım 55 TL ye 15 adet. Tahta boncuk aldım makrome ip aldım 21 TL. 37 TL ye anahtarlık ucu aldım 36 tane anahtarlık yaptım. 60 TL ye 10 tane sprey kolonya yapıp çiçeklerle süsledim. Bimden 25 TL ye masa örtüsü aldım. İyi ki doğdun yazısı aldım 15 TL ye. 1 yaş helyum balon aldım 2 yaş helyum balonu aldım oğlum 1 kızım 2 yaşına girecek aynı gün kutluyorum. İyi ki doğdun yazılıkürdan aldım süslemek için yapacağım kekleri falan. Birde yaptığım hediyelikler için hediye kutuları aldım tanesi 1.5 TL ye 10 adet. Büyük parti yapıcam 25 kişilik. 

Sarma 

Poğaça 

Sigara böreği 

Mercimek köftesi 

Traliçe 

Hira tatlısı 

2 katlı yaş pasta. 

Şuan ise evime kış temizliği yapıyorum 3 odam bitti 15 gün sonra doğum günü inşallah yetişir her şeyim. Anahtarlıklari yaptım bitirdim süsler falan hazır temizlik zorluyor 
tarafından
Maşallah canim . Çok güzel şeyler yapmişsin . Bende trendyoldan sipariş verdim . Menüye daha karar vermedim. Zaten pasta hazır geliyor

İlgili bir soru bulunamadı

411,299 soru

12,381,313 cevap

43,216 kullanıcı

Kategoriler

...