0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Y kayınvalidemin  teyzesi geldi emirdagindan bana gece mesaj atiyor yarın memmun teyzenle mukadder teyzenle sana gelelim diye saat olmuş 12 ben ne edeyim ne yapayım sonra kahvaltıya gelelim bari ayıp olur yazmış bakalım evim müsait mi bende sabah okula yazilmaya gidicem deyince öğlene kalkariz dedi görüldü attim sabah şimdi de aramadi bende aramadim. Onunla ilgili kişileri evime almak icimden gelmiyor. Çünkü bundan 5 6 ay önce kardeşi geldi belcikadan neyse yine aynı gecenin 1 inde haber verdi sabah sendeyiz diye tamam dedim ki kızım ateşli hastaydi ayıp olmasın dedim sabah 7 de kalktım börek şu bu hepsini hazirladim geldiler yediler meyvelerine kadar ikram ettim sabah 10 da geldiler kızım ağladı ben onlarla uğraştım sonra baktım kızımın ateşi düşmüyor oğlum okulda o gelmeden hastaneye götürmem lazımdı çünkü ikisiyle acilde yapamazdim saat oldu 2 oğlum 5 de geliyor neyse kalktilar bende onlarla çıktım ve sonra kardeşi yarım saat oturup kalktık dedi arkamdan hıyanet o masa gözüne dizine dursun hasta çocukla bir kuş sütü eksikti masam da bende artık bu yüzden onları istemiyorum. Beni aramadı bende aramadim

2 Cevaplar

0 oy
(4,341 puan) tarafından
İyi yapmışsın kim olsa aynı şeyi yapar 
-Reklam-
0 oy
(164,050 puan) tarafından
askim kaynanan nereli sen nerelisin emirdag neresindensinjz
tarafından
Kayınvalidem Emirdağ merkez ben Eskişehir
haa icindenmi emirdag uzun carsidan falan anaa kaynanan hemserim cikti sen eskisehirin neresindensin
tarafından
Ben bilmem pek oralari kuzum ben esparkin orada oturuyorum bahçelievler
benim evde 7.ler parkinda carsijin icinde yakin sayiliriz azcik sjsjsjsj

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 893 göst.
8 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 448 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,290 göst.
27 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 301 göst.

Kategoriler

1,492,628 soru

24,389,128 cevap

349,175 kullanıcı