0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (1,267 puan) tarafından
Bir dileğim var kızlar inşallah kabul olur dediğim bunun için fetih suresi mi okusam ? Yoksa 100 Kevser suresi mi okusam? İnternette araştırdım 100.kevser suresini yağmurlu havada okuyun falan yazıyor tabi duanın ne zaman kabul olacağı belli olmaz ama sizin yorumlarınızı merak ettim 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fetih ve yasin okunur benim bildiğim..
-Reklam-
0 oy
(5,759 puan) tarafından
Ben fetih suresinin cok faydasini gordum ama oyle sayiyla veya ozel gunlerde falan okumadim aklima geldikce musait oldukca falan, isteginizin olacagina kalpten inanarak okumaniz lazim dua ederkende bu sekilde etmek lazim, zihninizi temizleyip sadece isteginize odaklanin ve o seyin olacagina inanarak dua edin :) 
0 oy
tarafından
Bundan 6 yıl önce 19 doğup buyudugum şehirden taşınmak istedi ailem bende gitmek istemedim gece kalkıp namazlar kıldım internette araştırdım etmediğim dua zikir kalmadı yatıp kalkıp namaz kıldım Kur'an okudum duaların kabul olduğu hiç bi vakti kaçırmadım ezan okunurken yağmur yağarken 1 senem böyle geçti sonuç taşındık 5 senedir buradayız demem o ki Allah'ın dediği olur 
(6,124 puan) tarafından
Ayy bnde ailem yanına taşınmak istiyorum çok dua edıyırum ama eşim kararsız :(
tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun bacım rabbim gönlüne göre versin inşallah
(6,124 puan) tarafından
Ailenin yanına mı taşındın cnm
0 oy
(6,124 puan) tarafından
Fetih suresi sınav zammın da okurdum yasin süresi oku mübin duası var yasin de 7 mübin kelimesi geçiyor her mübin kelimesine geldıgın zaman mübin duasını okuyacak sın toplqm 7 defa bide hacet namazı kılablrsn hacet duası var kenzul arş duası okuyablrsn çok etkli cuma günleri ismi azam süreleri oku ben dileklerim için hep okurum 

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 249 göst.
+1 oy
6 cevap 157 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Boncuk22 (71 puan) tarafından soruldu
+4 oy
12 cevap 580 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde SarEsleMom (12,521 puan) tarafından soruldu

414,204 soru