0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından
Kızlar bugün 4 aylik oldu bebeğim yaklaşık 2 haftadır falan bebeğimin ağlayınca gözunden yaş akiyor normal mi ya çok kotu ağlayınca gözyaşı akıyor normal mi

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim bebegimin 15 gunlukten beri gözyaşı var akmamasi mi lazim ki yani
tarafından
Normal canm agliyo sonucta
tarafından
Her bebek bir degil benim bebegimin 15 gunlukken çıkmıştı gözyaşı
(45 puan) tarafından
Sevindim o zaman kızlar teşekürler için rahatladi
tarafından
Evet olabilir bebekten bebeğe fark eder
(648 puan) tarafından
Benimki 2 aylıkken aşı oldu. Bildiğiniz iki gözü iki çeşme ağladı. İlk göz yaşını o zaman görmüştüm
-Reklam-
0 oy
(612 puan) tarafından
Normal değil mi ? Yani artık yavaş yavaş yeni doganlkktan çıkıyor normal bence 
(45 puan) tarafından
Baya bebek gördüm aglayinca gözyaşı akmıyor şaşırdım açıkçası 6 aylık olup ağlıyorlar yine gözyaşı çıkmıyor bugün bebeğim yeni 4 aylık oldu
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Bizimki 45 günlük kaç haftadır akıyo anormal bisey mi bu :ermm:

(45 puan) tarafından
İnternette kötü şeyler yazıyor
(12,521 puan) tarafından
İnt çok aldırma canım sen diyince baktm mesela 1 aydan sonra diyen de var 3 aydan sonra da salgılanması. Çocuk Dr sormak lazm
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Biz 2 aylığız ağladımı akıyor gözyaşı o an ağlamasın diye şebek oluyorum resmen hiç kıyamıyorum
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Normal cnm benim oglum ilk dogdugunda bile agladiginda gozunun kenarinda yas oluyordu simdi 7 aylik aglayinca sörúl sörúl akiyor yani
0 oy
tarafından
İlk üç ay gelmemesi normal. Sonra gelmeye başlıyor 
0 oy
tarafından
Oğlum ilk gözyaşında 1 aylık bile değildi gazdan çok ağlardı gözyaşı akardı. Hatta ilk gözyaşı diye fotosunu bile çekmiştim. Seninki büyümüş artık normal
0 oy
tarafından

Akmasın mı bırak aksın oda insan  :D kız okurken ne güldüm hahahaha normal normal (:

0 oy
(979 puan) tarafından
Yaş gelmemesi mi lazım ki 2.çocugum ve topuk kanı aldıkları zmn buyuk ınsan gıbı goznden yaşlar akıyordu suan 41gunluk ve aglaynca yine yaş glio

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
2 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sirine_36 (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 55 göst.
6 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Prenseslerinannesi! (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 146 göst.
7 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine314 (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.
31 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elfu (670 puan) tarafından soruldu

408,254 soru

12,263,750 cevap

37,407 kullanıcı

Kategoriler

...