0 oy
388 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,077 puan) tarafından

image

Kizlar bu ben değilim öncelikle googlede sorunuma en yakın bu görseli buldum. Aynı bu renkte göz kapaklarında sarı lekeler var ikisinde de. Bu bende hep vardı ama doğumdan sonra leke git gide büyüdü şu an aşırı derecede gözüme batar dikkat çeker oldu. Bu neden olur tabi belki bilen yoktur. Ama bunu yaşayıp cildiyeye giden düzelen var mı acaba? Ne gibi bir tedavi uygulandı? 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Resimdeki yağ bezesi gibi değil pek canım ama cildiyeye git bence sen Bi göster 
(1,077 puan) tarafından
İşte belki benimkide yağ bezesi değildir ama aynı böyle bu renk sadece şişik değil
tarafından
Canım korkutmak istemem ama alaten diye bir hastalık var ondan olmasın bence ihmal etme git mutlaka
(1,077 puan) tarafından
O ne ki hiç duymadım inan canim. Ama sanmıyorum annemde de var bizde ırsi bu biraz.
(1,077 puan) tarafından
Şimdi baktım ona canim ama dediğim gibi pek sanmıyorum annemde de var yıllardır bizim ailede genetik ama onlar rahatsız olmuyor ben oluyorum :(
-Reklam-
0 oy
(669 puan) tarafından
Benimde eşimde var canım beyaz doktor kolestroldan demiş tedavisini bilmiyorum 
(1,077 puan) tarafından
Ay bende de belkide öyle bir sorun var ben sadece cildiye gibi düşünüyorum.
(669 puan) tarafından
Tam bilmiyorum ama ya dahiliye yada cildiyeye gitmişti internetten bak hangisine gidiliyo diye baktır ama seninki yağ bezesimi bilmiyorum eşiminki sivilce gibi nokta nokta
(1,077 puan) tarafından
Tamam canim benimki deride leke kabarık değil canim
0 oy
(615 puan) tarafından
Canım araştirma yapica postunu gördüm benimde aynı şey çıktı napabilirim sen bi cözum buldunmu

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 30 göst.
26 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serapse (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde EcrnEslm (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 862 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Cansu07 (7,824 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
4 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tazeannee (116 puan) tarafından soruldu

410,712 soru

12,357,980 cevap

41,209 kullanıcı