Özlüyorum vallh 1 haftaydi evdeydi ev taşıdık falan gün içinde işte hep arar msjlasiriz bgun yazdm dedim yerin beli ediyor oda ise gitmek istemiyordu hiç gidesim yok diyordu ve halen gelemis eli kulağinda ama ilk senelr ay birakmiyordum adam bı arkadaşına taklsn diyordu senin yuzunde belirli 2 en fazla 3 arkdasi onuda ben koymuyirdum mesafe koydu gerckden oratm bilemez saatinde gider gelir trfik skntsi olmasa bazen üzülüyordum çokmu zorluyorum adamın belirli iki arkdasi var onalrda olgun insanlar hani bilyirdum kimlerdi ama ben yanlız kaliyrodum oda gitmiyordu gidimcede adamın burnunda getiryordum arıya arıya şimdi alştm bilyom işte firasdida yok işte evd eoldgu bir gün oda dışarı isleirni ancak hal eder yorgun argin beim eşim hep alışmış çocukluktan beri çalışmak evde kalmamis bugün aksma kadar evde kalamz ilah cikmsa bile bir iş bahnesiyle çıkar nadir evde yoğun iş varsa firsad yoksa çıkmaz diyor sen evde siklmyormusun aksma kadar şimdi sana hak veriyorum diyor şimdi diyor bebiş olcak hiç çıkmam artk sanda az iş yardm ederim İnal oynar durum gožumm birşey gormez