0 oy
349 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Sizce hangisi iyidir

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(2,567 puan) tarafından
Yorumlara baksaydın keşke ikisininde hangisini daha çok beğenip memnun kalmışlar ama bana ikinci daha iyiymis gibi geldi
tarafından
Baktım her ikisindende alanlar memnun kalmış birde sizlere sormak istedim
-Reklam-
0 oy
(8,028 puan) tarafından
İkinci daha güzel göründü gözüme
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
İkinci el düşünürsen öyle de bak canım şahsen o kadar az kullanılıyor ki niye almışım dedim
tarafından
Seni gelmedim dolap uygulamasinda baktım bi kaç tane arasında çok fark göremedim ama doğru çok az kullanılıyormuş canım tanıdığım verecekti ama daha kullanıyor o doğumuma da 2 hafta kaldı
0 oy
(16,367 puan) tarafından
Bunları kullanışlı bulmuyorum ya çok hantallar ilk bebmde aldım araba olmasa elimde goturuo getirmek imaknsiz 
tarafından
Hmm doğrudur doğumum yaşadığım yerde olmayacak araştırma hastanesinde yapacağım mesafe 1 saat falan o şekilde arabada kolumda getirmek istemiyorum biryeri falan ağrır diye
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Ikinciyi begendjm cnm Ben ama ayri alma bence bebek arabanla birlikte bebek arabana takabilecegin den al simdi bunk ayri alacaksin bebek arabana uymayacak elde tasimasi zor cunki agir kendo 2 kg icine bebek koyuyorsun 3 kg ama sanki 10 kg gibi elde tasimasi zor Ben bebek arabasiyla birlikte aldim 6 aye bebek arabasinda kullandim bir yere arabayla giderken cikarttim koltuga koydum inince her bebek arabasina taktim yank sende oyle yap
tarafından
Bende öyle düşündüm ama şuan bebek arabasi alamayacağım malesef canım zaten kış a denk geliyor gelende arabayla giderim biryere giderken
(1,763 puan) tarafından
Anladim cnm bende hemennalmadim hastaneden cikarken kullanmaya port bebe aldim 3 aylikken subatta dogdu mayista bebek arabasiyla puseti aldim soyleki arabaya puseti koyuyordum altini arabanin bagajina koyuyordum yazin gezmek istediginde simdi hem puseti koyacaksin hem bebek arabasini koyacaksin arabayla gitsen bile pusetle disarda gezemiyorsun iyi dusun derim ben
tarafından
Hmm doğru canım haklısın biraz daha düşüneyim
0 oy
(22,073 puan) tarafından
2.ci guzel duruyo. Dd
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bence alma bebek iki büklüm oluyor içinde bizimki evde boş boş duruyor 
tarafından
Doğumum yaşadığım yerde değil araştırma hastanesinde yapacağım kanımda düşüklük var yaşadığım yerde yapmıyorlar mesafe 1 saat falan bebiş o şekilde kolumda gelsin istemiyorum dahi belki içinde rahat yatar şimdi kolumda biryeri falan ağrır da diye çekindim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Lavanta... (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 276 göst.
25 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 136 göst.
26 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hersey-nasip (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 223 göst.
16 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Selimin annesi (10,129 puan) tarafından soruldu

406,595 soru

12,196,298 cevap

36,737 kullanıcı

...