+1 oy
219 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Arkadaşlar bebeğin pipisi kızarmış ve sis gibi ya bana öyle gelio yada öyle ama Dr gitcem uyansın.

Peki Dr acil sünnet etse hemen orda mi edecekler?

E hadi etseler beni ne zorluklar beklio nelere dikkat etmem lazım illaki onlar diyecekler ama siz neye dikkat et dersiniz ?

Kaç gün sora iyi olur bide?

Bebimki 15 aylık ama hala yürümüyor bu  bu da etkiler mi hani emekklerken canı yanar mi

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum bezin içinde kolay iyileşiyor öyle şişip kalmasindansa keşke minikken ettirseydin en iyisi öylesi götür tabiki doktora hemen yazık çocuğa 
tarafından
Ya yüreği güzel kadın nerelerdessn sen  ?
Gece den beri uyyumadi bende sütten kestim ondan mızmız sandım kaç kez bez degstm farketmedim ki drumyor kacio diye acleeyke takmstim az evvel uyurken açtım farkettim :(. Dikkatsiz bı anneyim
tarafından
Kız yok çoğu çocukta oluyor bu ama emin ol sünnetten sonra çocuk ck rahatlıyor bidaha öyle olmaz emin ol yani çok geçmiş olsun inşallah iyi olur
tarafından
İçimi rahatlattı yorumun çok teşekkür ederim Allah razı olsun
tarafından
Amin sendende insallah
tarafından
Mikrop kapmissa eğer bı krem felan yazar doktor iyileşmesini beklersin iyileşince de sünnet ettirrsiniz canım
tarafından
hametan var aslında poposu faoan pişik olmuş nedeni de kaç gün oldu yikamqdim hem soğuk almış öksürüğü vardi hemde Dr iğne vermişti her gün vurdurduk islanmasin cani acır diye .
Epeydir her kaka sorasi belden asagisini yıkıyordm pişik sorunu azalmıştı
Ya taa aylar öncesinde dedim edelim babası acelel etmiyelim dedi :((
tarafından
Yapacak bişey yok artık emin ol hepimiz her çocuk da ayrı biseyler öğreniyoruz sen şimdiye bak canım dikkat edersin artık
tarafından
Ederim ya o benim canım :(((
-Reklam-
0 oy
(164,186 puan) tarafından
sen dr git bizede haber ver dr hemen sunnet dese bile bi kac saat snr anca eder bezine karton bardak koyarsin cabucak iyilesir korkma sakin

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 438 göst.
30 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 229 göst.
0 oy
12 cevap 633 göst.
29 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nezire5816 (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 309 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Elif_6060 (46 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,908 soru

24,453,160 cevap

354,163 kullanıcı

...