0 oy
317 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından
Eltim bir gün selam verse bir gün vermyor bugn pazara gittim.kaynanamdaaydi oda kapıyı çaldım  açtı yüzüme bakmqdi sizce sorsam mi ne oldu diye ama kaynanam gitme ayağına o hep öyle diyor banada öyle yapıyor diyor haklı olsa simdiye gelir laf yapardı diyor Hic ayagina gtme.diyor gtmem.ama.neden böyle dedim eşim.bizi halasina götürdü eltim.konusmuyor acaba. O yüzden mi  süratli diye dusunmye basladim

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız elti kimde onu takıyorsun ya :D ne senin kanından ne eşinin kanından ne umursuyorsun suratı asık, yüzüne bakmıyorsa gülerek sen takıl gene neye bu suratın de. Eşinle kaynananla brşey yoksa o kim ki 
-Reklam-
0 oy
(219 puan) tarafından
Konusmasin daha iyi degilmi
0 oy
(7,127 puan) tarafından
Gitme tabiki canım ne gitcek bosver
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Kaynanan öyle diuorsa gitme bende de var bı tane kendi kendine ruyalaniyo bı bakmışın bişi yok bı bakmışın kimsenin yüzüne bakmaz bende hiç sormam valla bişi yapmadım ki ne duscem peşine selam verirse veririm vermezse vermem keyfi bilir
0 oy
(137,795 puan) tarafından
bazilari samimi olmaktan hoslanmaz slm vermez almaz vs onuda oyle idare etcen
(44 puan) tarafından
Kaynım.kaynanaama.demis birde neden konusmuyolar kaynanam senin karın bı konuyso bi konusmyo demiş oda demiş arlarinda ne sorun var çözsun kaynana şems.kavga yok bsy yok istediği zmn konusyo dems
0 oy
(775 puan) tarafından
Hiç muhatap bile alma onu kendine madem tavrı böyle şimdi sen sorarsan kendini birşey sanar
0 oy
tarafından
Aaa benim yengemde öyle kız yengem konusamiyo artık düşüncesi neyse anneme babanneme bugün kardeş gibi bi gün düşman gibi gelip gidiyo aklı 
0 oy
tarafından
Sorma sorup kendisini havalara sokma kıymete bindirme 
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Ben böyle postları anlamıyorum canım malesef konuşmasın işte ikiyüzlü davranıyor belli çekemiyordur  sen saygını mesafeni koru sıkı fıkı da olmuyor ağzından laf alır dedikodu çevirir 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 142 göst.
18 Temmuz 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Minikii (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 861 göst.
18 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 542 göst.
11 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (824 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 160 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,034 puan) tarafından soruldu

414,201 soru

12,465,527 cevap

46,883 kullanıcı

Kategoriler

...