0 oy
209 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (547 puan) tarafından
Arkadaslarim selam.az once muayeneden ciktim.36.hafta suyun azalmis.istersen yatis verelim ya da istersen cik evde takip et su gelirse gel dedi.oyle diyince tamam diyip ciktim.ama icim de rahat degil.yatsam ne yapacaklardi?dr cok nemruttu maalesef tek kelime alamadim agzindan.burda da baska hastane yok.bu haftalarda su azalinca dogum mu baslatiyorlar durduruyorlar mi ne yapilabilir?

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bol bol serum veriy9rlar vitamin veriyorlar bebeği devamlı kontrol ediyorlar canım ama sen evde de bol su iç yat dinlen ve havuç suyu iç taze sıkım meyve suyu vs iç iyi gelir inşallah 
tarafından
Şeker yoksa havuç suyu iç canım. Şekerin varsa içme.
-Reklam-
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Doğum yaklaşmış kuzu suni de veriyorlar duruma göre sezaryenle de alıyorlar. Çok riske girme derim 
0 oy
(135,792 puan) tarafından
bolca havuc ye havuc suyu ic
tarafından
Neden havuç canım ilk defa duyuyorumda
(135,792 puan) tarafından
havuc suyu bebegin kesesine su yaparmis
tarafından
Yaaa allahın verdiği nimetler ne güzel❤
0 oy
tarafından
Bebeğin hareketlerini takip et haraket etmez kanaman ağrın olursa hemen hastaneye git. Benim bebeğimin suyu azaldı doktor havuç suyu iç dedi. Ben beni doğuma alin dedim almadı bir hafta sonra kontrale gittim suyu tamamen bitme noktasına gelmiş suni sancı verdi 5 cm açılmam oldu ama bebeğimin kalp atışı yavaşladığı için sezeryana alındım. Bolca havuç suyu iç armut ye canım. Bu bebeğin suyunu artırıyormus
0 oy
(1,739 puan) tarafından
Kuzu benim su gelişi başlamıştı cok az az geliyordu 1cmde acıklık var dediler yatırdılar doğumu durdurmak için serum ilaç vs biton şey verdiler ama yi ki yatmışım bi gece aniden su boşalmaya başladı muayene ettiler aradan 1 saat gecti yada gecmedi tam hatırlamıyorum kanlı su gelmeye başladı bebeği takip ettiler sürekli ilacların birazını kestiler kendi sancımın gelmesini beklediler 1 hafta dayanabildi anca sonra sancım geldi normal doğum olacaktı ama acılmam olmadı acil sezeryana aldılar erken doğdu hala yoğun bakımda melegim 
0 oy
tarafından
Keşke yatış yaptrsaydın da doktorlar takip etseydi 
0 oy
tarafından
Bol su iç canm allah şifanı versin canm

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 342 göst.
20 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem1122 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 132 göst.
11 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Perii2345 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 205 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Serap ozturk (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 746 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Meleklerim3 (285 puan) tarafından soruldu

412,083 soru

12,405,459 cevap

44,582 kullanıcı