Kızlar 3 senelik evliyim ve sıkıntılı bi evlilik sürecim oldu. Eşim özünde iyi birisi aslında iyi bir baba iyi bir eş ama ailesi söz konusu olunca çocuklarını da beni de gözü görmüyor. Bir kaç defa fiziksel şiddete maruz kaldım psikolojik şiddeti saymak bile istemiyorum. Şimdi ise ben annemlerdeyim o annesigilde. 2 çocuğumuz var biri 2 yaşında biri 2 aylık. Şimdi diyeceksiniz madem anlaşamıyorsunuz niye 2 çocuk yaptın. Evet birincisi isteyerek oldu ama ikincisi kazaya geldi. Fakat 5 tane de çocuğum olsa çocuklarımdan pişmanlık duymam. Boşanmakla başlamamak arasında gidip geliyorum. Ama artık bizim kavgalarımızdan çocuklar çok etkilenmeye başladı. Büyük çocuğum evde korkudan yürüyemez hale geldi. Babasının bağırtılarındwn bişeyler fırlatmalarından pıstı kaldı çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum. Boşansam çok küçükler nasıl bi yol izleyeceğimi de bilmiyorum. Ben çalışmıyorum eşim memur ne kadar nafaka bağlarlar çocuklar için. Bi fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Kusura bakmayın biraz uzun oldu.((
1,493,275 soru
24,398,972 cevap
349,959 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın