0 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kahvalti yapayim da açcik kendime geleyim :D 

kimler napiyor ? ☺️❤️

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap

Afiyet olsun cnm bol bereketli olsun inşallah ❤️. 

Kocam kahvaltı hazırlıyor. Ben kahve içiyorum. :D 

image

tarafından
Ohhh ohhh afiyet bal seker olsun kuzummm ❤️ ☺️ bebis napiyo?
tarafından
Babası uyuttu mışıl mışıl uyuyor cnm toparladı çok şükür ❤️☺️
tarafından
Ayyy superr ❤️☺️ canim benim cok sevindimmm .Uyaninca kokulu kokulu op annesi benim yerime
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende gelimmi kahvaltıya serifeee❤️

Bende açım ne yesem diye düşünüyorum

Bugün annemler yok kahvaltıyı kendim hazirlicam❤️
tarafından
Kosayim kosmasinada çok uzaksın beee Şırnaktamiydin sanliurfadami
Kosmayla gelemem hamisim ❤️
Ah be keske kahve içip dertlesirdik ne gu,el
tarafından
Sirnaktayim be kuzummm ❤️ keskeee cok guzel olurdu ❤️☺️
Sen nerdesin?
tarafından
İstanbullll nalet olası şehir
tarafından
Ayy evet kuzu ya  istanbulu hic sevemedim cok yordu beni . 1 ay kadar kaldik orda ama her yerr betonnn .Bir de unlulerin havasindan gecilmiyo .Nisantasinda kalmistik .Orda unluleri goruyoduk surekli ama sanirsin dunya stari
tarafından
Burda bir yerden bir yere gitmek en az iki saat ve çok nalet bir trafiği var keşke kurtulsam bu sehirden
Zaten Nişantaşı Beşiktaş taksim civarını hiç sorma
0 oy
tarafından
Gunayyydddiiinnnn dindiri din ") kahvaltımı yaptım oturuyorum bebelerimle onlar saç basa dövüşüyor bende buralardayim işte takiliyorum kafama göre "D bsjsjajakakajakjajaha
tarafından
Eneee senin cocuklar da ayni benle kardesim gibi ❤️ :D  jsjsjs yoluşurduk hep kucukken .Ellerimzde hep saclarimiz kalirdi hshshs
tarafından
Hagahahajajajaha aynı benim kızlarda öyle inan ortada bir yığın oyuncak var ve onlar tek bir tanesi için birbirlerini parçalıyor gücü yetmeyen başlıyor anne diye bağırmaya kendini mağdur göstermeye ") hahakbzkajsjsjshhshs 4.5 aylık oğlan bile nasıl heves ediyor içlerine karışmaya "D bir kaç ay sonra oda baslar anneeeaaaa diye sikayetlenmeye
tarafından
Jshshshss o da yetisiyo ablalarina :D ☺️
Benim kardesim hep çıgırırdi hshsh annem de doverdi beni :D ahhh anacim ahh.
0 oy
(44,924 puan) tarafından
Biz şimdi yaptık çay içiyorum sana afiyet olsun canim❤️
tarafından
Sana da afiyet olsun kuzuuuumm ❤️☺️
0 oy
(715 puan) tarafından

image

ahahahah sabah sabah ne güldüm gene şunlara ❤️ benden sana şerife günaydın bu arada bu ne zenginlik bana niye demedin zengin oldum 
tarafından
Yine ve yineee muhesem bi siirle gelmissin be askim :D jsjsjs Aklima sey geldi .Adini feriha koydum da hayvann haklari yuruyusu " hayvanlar davardir sjjssj

Ahh askim ahh zenginlik mi ? icim , ruhum fakir olduktan sonra ne anladim ben zenginlikten  be jajsja ❤️ :D

Ama sana haber vermedigim icin ozur dilerim sen bana haber et ama zengin olunca bshshsh :D
(715 puan) tarafından
Adını feriha diyince aklıma birde bayıl istersen feriha geliyor hahdhahh ne izlerdik ya zengin olursam çocuğuna benden bir cumhuriyet altını ❤️
tarafından
Hshshshs ayyy cidden ne ozlerdik ya .Evde giysigi pijamalar peki :D hepsi tek tuk pazar donlariydi sjsjjs
Ayni ben gibi giyiniyodu.İste gercek fakirler boyle giyinirdi cunku hshshs❤️
0 oy
(4,691 puan) tarafından

Hâlâ yatakta takılıyoruz :D 

image

tarafından
Oyyyy saclara bakkk ☺️❤️ masallah masallahhhh.Ay ben de uyuyamadim dogru duzgun 5 bucuktan beri ayaktayim❤️☺️
0 oy
tarafından
düzenlendi
Silindi......
tarafından
Ayy ben de supurge tutcam birazdan .Kaynana mi geliiyoooo .Ayy kuzuu gergin dakikalar desene
tarafından
Ay ne travma basliyo yine bir ay rahat etmiştim ne güzel 20 gün annemdeydim sonra geldim o köye gitmiş 10 günde ordan rahat ettim .ay birde altlı ustluyum bacım cikamiyom burdan da kiralar malum uçtu mecbur altlı ustluye katlaniyoz ama kadın bugün geldi beni cildirtmaya başladı her lafı batıyo ya böyle birsey yok
0 oy
(3,054 puan) tarafından

Gunaydin kuzucum <3 afiyet olsun sana bende kahvalti hazirlicam geceden uykusuzum bir kahve içmeden ayilamicam bu bebe beni bitirdi:D

tarafından
Ayy ben de iceyim birazdam kuzummmm❤️☺️ :D ben de 5 bucuktan beri ayaktayim
(3,054 puan) tarafından
Afiyet olsun bebeim ☺️ niye kuşum ağrın mi var
0 oy
tarafından

Bu ne kız dişimin kovuguna yetmez:)))) söyle tabada yumurta, peynir , zeytin , bol booolll,, az önce yaptım yidim hatta acibbiberle yumurta immmmmmmmm:D

tarafından
Seninle ben bu hayata yemek için gelmişiz hsjajkakajjahajajahajahhahsjahsh
tarafından
Ayy askim normalde acayip bol yaparim ama dehset midem yaniyo .Artik agzim alev alcak yani jzjsjs
tarafından
Ayşem yaaaaa güldürdün beniii:))))))( ◜‿◝ )♡( ◜‿◝ )♡( ◜‿◝ )♡( ◜‿◝ )♡

Afiyet olsun canm benim hamile misin kuzum sen
0 oy
(1,253 puan) tarafından

image

biyandan çocuk emziriyrm biyandan kizmla ugrasyrm daha yüzümü yikayamadm brak kahvaltiyi :Dds ama mutluyz :Ddd
tarafından
Kolay gelsin sjhshs :D kuzuuu mutlu olun be yeter ki ❤️☺️
(1,253 puan) tarafından
Sagol.kuzummmm❤️
0 oy
(13,317 puan) tarafından
Afiyet olsun canım uyanmaya çalışıyorum hala 
tarafından
Sag ol kuzummm ☺️❤️ kerem napiyo?
(13,317 puan) tarafından
Kerem 7.30 kahvaltı yaptı tekrar uyudu ben de yattım şimdi anneme postaladım kahvaltı hazırlıyorlar ❤️
0 oy
tarafından
Gunaydinnnnnn şerifeemmmm ooo kahvaltiiii mükelleeeffff görünüyor tam hamiş kahvaltısı afiyet olsun yarasın yiğit paşaya ❤️❤️ bende şimdi yapicam biseyler acıktım çok 
tarafından
Oyyy gulcanimmmmm ❤️☺️ sana da afiyet olsunnn sonrasinda da bi kahve  miss gibi gider☺️❤️
tarafından
Saol aşkommm ❤️❤️ gider tabi gitmezmii
0 oy
(8,028 puan) tarafından

Ohh afiyet şifa olsun. Ben tavan manzaramla burada dolaşıyorum :D

0 oy
tarafından
Günaydın şerifemmmm naber cnm afiyet şifa olsun yarasın inşallah ❤
0 oy
tarafından
Afiyet olsun cnm ❤️ bende oğlumu uyuttum buralardayım ☺️
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Çoktan geçtik kahvaltı faslını :) afiyet olsun canım :) 

Kahvaltı yaptık, Bi yandan evi temizledim Bi yandan büyük kızım hasta ona kemik suyu haşlayıp çorba yaptım :/ banyo yaptırdım üçünü de. Kızların öğlen yemeğini yedirdim yatırdım şimdi :) onlar uyur bu kez minik uyanır :) 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 241 göst.
0 oy
12 cevap 283 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
31 cevap 656 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 589 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu