31+4günlük hamileyim eşim sörekli şehir dışına çıkıp çalışıyo bu gidişinde 3 ay kaldı gel diyorum doğum felan var bebek gelicek çalışmak zorundayım diyo normalde beni günde 10 defa arıyıp saatlerce konuşan biri ama dünden bu yana 30 defa aradım açmıyor dedim belki bişey olmuştur ama watsap girip çıkıyo bu gün aradım açtı dedim nerdesin ne yapmayaçalışıyorsun of yapıp yüzüme kapattı aradım yine cevap vermedi herhangi bi kavgamız olmadı bu adam niye böyle yapıyor anlam veremedim sinirden numaramı değiştirdim sizce neden böyle yapıyo tahminde bulunsanız hiç iyi değilim ya durmadan ağlıyorum
Eşinle herşey yolundayken bir anda ariyorsun cvp vermiyor, acsada offlayip kapatıyor ve sen sinirden tel no değişiyorsun. Bunla ilgili bir tahminde bulunmak suizandan öteye gitmez cnm.Emin olmak adına aileden yakın birini devreye sokarak amacının ne olduğunu öğrenmeye çalışabilirsin.
Esın sana her of dedıgnde sen numaranı mı degıstırıyosun
Eğer numaranı değiştirmek senin için normal bir durumsa ve normal olarak görüyorsan bence eşinin bir anda bu şekilde davranması da eşine göre normal geliyor olma ihtimali çok yüksek. Farklı bir boyutta evliliğiniz var herşey olabilir.
1,486,710 soru
24,304,928 cevap
344,331 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın