0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eylül 27 de başladığım temizlik şimdi bitti. 6 günde 3+1 derin ev temizliği. Kızlar mutluyum yarın çocuklarımı banyo ettirip keyif yapıcam

❤️.❤️

3 Cevaplar

0 oy
(1,664 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Çocuklarınla ilgilenirsin ozaman biraz... zor yaa senin de hayat hele o yalnız çocuklarına 
tarafından
Ne yapsın kadın kimse kimsenin yaşadığını bilmiyor ki bu kadar kırıcı konuşma kınama kimseyi
(1,664 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yavrum bi benim yazdığıma bak bi ona ne pisligim kalmış  ne defolmam yani bunun gibiler kırılmaz anlayacağı dilden konuşmak lazım da ben yine bi şey yazmadım kınamadım ayrıca
tarafından
Yanlız çocukların demişsin de detayı bilmeden linç etme girişimin hiç olmamış. Ben evin temizliği bitti demişim sen bana yanlız çocuklarımin olduğunu söylemişsin. Kocam bana kocalik etmese bile bir çok insandan daha iyi bir baba. Altını açar karnını doyurur parka götürür ilaçlarını bile takip eder yani benim büyük işim olduğu zaman hep o bakar ben sadece altını açar karnını doyururum olan bu ama mesela bugün işim yoktu oynadım onlarla karnını doyurdum uyudular şuan tek başıma yapmadım sonuçta baksın bir zahmet
(1,664 puan) tarafından
Allah evinin, ailenin eş ve çocuklarınla beraber, içinin huzurunu ve mutluluğunu daim etsin...
tarafından
İşte böyle ponçikler :)) Allah hepinize gönlünüze göre versin kalpler kalpler ❤️:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Okumuştum yaptıklarını fenalık basmıştı o kadar iş bir günde 

Şimdi en güzel keyif valla
tarafından
İşte sırf şu keyif için her şeye değer ev burcu burcu konsantre yumos kokuyor xbjejxkela
tarafından
En güzel an işte son artık o girişe halıyı sarıp koltuğa attığım an kendimi kokuyla buram buram birde kahve ohhh
tarafından
Her şey bitti geriye sadece doğum günü için sarma sarıp buzluğa aticam birde Poğaça yapıcam buzluğa aticam doğum günü için onuda önümüzdeki hafta sonu yaparım artık vallaha öldüm az önce koridoru silip süpürüp son halıyıda serim şimdi kola içiyorum xjejxj
0 oy
tarafından

Okurken kendimi gördüm diğer postunda :)

Allah kolaylık versin canım

tarafından
Altakide başka kafada kuzum çocukları bırakıp çarşıya gitmişim sanki Allahım nasıl bir psikolojideler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 914 göst.
3 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
15 Mart 2023 Aile kategorisinde Cekirdek ailem (3,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.
6 Eylül 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 401 göst.