0 oy
414 göst.
Diğer kategorisinde (1,864 puan) tarafından
Ben küçük bir çocukken ezberim hafızam çok güçlüydü ne zaman büyüdüm evlendim bazı sorunlar yaşadım bütün bildiklerim unuttum öyle bir unutma ki bu kırmızın ingilizcesini bile neydi diye sorguluyordum ama geçmişte beni üzen şeyleri unutmadım hiç şimdi de hiç birseyi aklımda tutamıyorum nerde o zehir gibi kız nere gitti bilmiyorum yaşadığım sorunlar hafife alincak şeyler değildi ondan mi oldu acaba

16 Cevaplar

0 oy
(2,468 puan) tarafından
Her şeyin başı stres derler ya gerçekten öyle stres insanı öyle bı noktaya getiriyor ki 
(1,864 puan) tarafından
Aynen hastalık hastası oluyor insan
-Reklam-
0 oy
(942 puan) tarafından

Ben aynı cnm :alien:

(942 puan) tarafından
Valla ben evlenmeden önce çok mutluydum hayata pozitif bakıyordum ama ne zaman evlendim kaynana kayınbaba laf üstüne laf söylediler beni eziklediler o zamandan bu yana hep onları taktım kafama sürekli düşün düşün hastalık hastası oldum yani. Allah'tan eşim yanımda da ondan şanslıyım
(1,864 puan) tarafından
Aynen bende öyle oldum kız bir yıl ölü gibi gezdim
(942 puan) tarafından
Valla şimdi konusmuyoruz onlarla ama yine de aynı kafamda hep yaptıkları var yani sürekli
(1,864 puan) tarafından
Evet bende öyle yim işte malesef keşke vurdum duymaz olsak
(942 puan) tarafından
Valla bu huyundan vazgeçemiyorum nedense
0 oy
tarafından
Üzüntüden yaşadıklarının ağırlığından canım.. Bazen bende diyorum rüzgarın dalgalanması gibi aklım diye
(1,864 puan) tarafından
Vay be hiç böyle düşünüp bu sıfata sokmadım  çok güzel anlattın;)
0 oy
(851 puan) tarafından
Beyin calismadıkça yavaşlıyor canım algılaması azalıyor birşeyler tekrar edilmezse unutuluyor. Bende iki senedir ot gibiyim okul bittikten sonra
(1,864 puan) tarafından
Gerçi aynen oda olmalı
0 oy
(2,588 puan) tarafından

Benım hafızam hala çok kuvvetli canım okuduğum şeyi 2 kere okusam yarısından çogunu tutarım aklımda mesela numaralar

Doğum günleri

Tc kimlik numarası (eşimin ve benım ailem dahil)

Sözler şiirler vs

Kitapp oku canım hafızan güçlenir  hemde stresten uzaklaşırsın

Yapılanlara gelince ben de unutmam sadece göz yumarım ki yeri geldiğinde hatırlatmak için 
(1,864 puan) tarafından
Ya kitap okumayı çok istiyorum su aralar özellikle iki aylık bebeğim var aslında pek müsait olamıyorum ama başlıycam ucundan acaba bildiğin okumami istediğin iyi bir kitap onerim varmi:)
0 oy
(2,486 puan) tarafından
Ayy inanirmisin bende oyleyim okulda tesekkur taktir alan bi insandim ama simdi 2×2 yi sorsalar soyleyemicek durumdayim kafa bi milyon 
(1,864 puan) tarafından
Ahahhaaha  aynen tam tabiri bu olmalı kafa bi milyon:)
(2,486 puan) tarafından
Allah beterinden saklasin yine ama bazen diyom delilikte fena olmaz hani ben dunyanin cilesini cekecegime dunya benim kahrimi ceksin kafamda huni
(1,864 puan) tarafından
Demekle olmuyor ki o is
0 oy
(8,298 puan) tarafından
Bende çocuklugumaa ait hiç bişey hatırlamıyorum neden böyle anlamadım 
(1,864 puan) tarafından
Hatırlama bence:)
0 oy
(13,316 puan) tarafından
B12 ne baktır kuzum yaşadıkların bu kadar etkilemesi de sanki imkansız 
(1,864 puan) tarafından
Nasıl baktırıliyor sağlık ocağı bakarmi
(1,864 puan) tarafından
Yeni çocuk doğurdum birsuru kan verildi orda bakılmıştır yahu
(13,316 puan) tarafından
Bakarlar kuzum tabiki. Sana gözün aydın demiş miydim ben güle güle büyüt bebeğini
(1,864 puan) tarafından
Sağol canım amin insallah:)
0 oy
tarafından

Canım ben de senin gibiydim inan  her şey su gibi ezberimde olur hiçbir şeyi unutmazdim ta ki evlenene kadar bir evlendim sen kırmızıyı unutmuşsun ben öğrendiğim iki farklı dili neredeyse unuttum onu geç adımı bile unutacak dereceye geliyorum bazen :) 

(1,864 puan) tarafından
Normal.mi yani
tarafından
Bence normal canım yaşanılan şeyler tabi ki yoruyor beynimizi e bir de çocuk dogurunca vitamin eksikliği vs çok oluyor kafa unutmasın napsin
(1,864 puan) tarafından
Zaten sorun unutmak olarak görmedim sorun su eskisi gibi aklımda tutamiyorum
tarafından
Yani ben de öyleyim bildiklerimi unutuyorum aklımda tutmam gerekeni de tutamıyorum ben yaşadığım yogunluklardan dolayı normal karşılıyorum ama sen kendini kötü hissediyorsan yine de bir psikologa falan git istersen
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Tekrar yok cnm simdi beyin onemli seyleri unutmiyor cunku onlar senin hayatinda bir seyler katmis yank bir iz birakmis Ana bilgiler tekrar edilmedikce unutulmaz cunku senin hayatinda onemli bir izi yok misal veriyoeum deger verdifin birinin olum anini seneler gecsede unutamazsin Ama turkiyenin 7 bolgesini unutursun cunku sende onemli bir yeri yok
(1,864 puan) tarafından
Hımm ıyide bende pek hiçbirşeyi önemseyen biri değilmişim ozmana:)
(1,763 puan) tarafından
Niye kiz:))
(1,864 puan) tarafından
Aklımda bisey kalmamis:)
(1,763 puan) tarafından
Birde hayat mucadelesine girdik cnm eskiden ne dusunuyorduk ki ne derdimkz vardi gecim sikintimiz yoktu eve nasil olsa babamiz annemiz aliyordu simdi aklimiz hep baska seylerde hayatin gercekleryle
(1,864 puan) tarafından
He ya valla geçim derdi yetiyor
0 oy
tarafından
Bende öyleyim biliyor musun hatta bir senede 3 defa narkoz aldım ona bağlıyorum kesin o ilaçlardan ameliyatlardan sonra oldu bu tamam cocukda doğunca emiyor bizden de birşeyler gidiyor ama çok fazla unutkan oldum birşeyi bir yere bırakınca 1 saat sonra öyle arıyorum bulamıyorum hiç böyle değildim bir numara bile ezberimde tutamıyorum oysaki edebiyat öğretmenliği okudum ezbere şiirler yazılar vardı daha çocuktan önce bile ezber şiirleri okurdum şuan her şey gitmiş bitmiş gibi çok üzülüyorum
(1,864 puan) tarafından
Yani bi ben değilmişim
tarafından
Malesef canım sersem gibiyim ben inanki
0 oy
tarafından
İnsan hafızası yeni bişey olunca herhangi bi gelişme bi bilgi gibi düşün eskiden bi bilgiyi silermis müge anlida duymuştum 
(1,864 puan) tarafından
Amow o zaman iyi dayanmış beyin:)
tarafından
Aklımızı kaybetmedigimize şükreden kadınlarız :)
0 oy
(4,182 puan) tarafından
Valla canim ayni ben. Sinavlara calisirken defteri götürmez  ezberimden okurdum bildiğin.  Turkiye 600 .sü d oldum sozelde de.. ama iki doğum  sonrasi bende acayip  bir unutkanlık  başladı.  Dediğin  gibi en basit seylerde bile bezem düşünür  oldum neydi diye. Kotu bir sey yasamadim şükür  ama dogumlarin etkisi diye  düşünüyorum.  

Sen de bi vitaminlerine baktır belki eksik vardir b12 demir vs...cok dusuncede oluyor... eee cok kötü  olaylar yaşadım  diyorsun onlar şok  etkisi yapıp  hafizani etkilemis olabilirler. 
(1,864 puan) tarafından
Olan olmuş artık:) alışmak düşer banada bi ben değilmişim
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Benimde ezberim çok iyiydi şimdi bildiklerimi hep unuttum söylediğim lafı bile unutuyoruma
0 oy
(12,708 puan) tarafından
Üzüntü stres tek kaynağı bu galiba bende de aşırı derecede var unutkanlık düşün ki kaç kere yemeği yaktım kaç kere çaydanlık yanıyordu ucundan döndüm resmen Allah koruyor allaha emanet yaşıyorum 

İlgili bir soru bulunamadı

406,007 soru

12,170,701 cevap

36,636 kullanıcı

...