0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (2,241 puan) tarafından
iyi geceler hanimlar. 1haftadir kayinbabam bizde eskiye nazaran cok cok iyi masallah bana karismiyor bende hizmette kusur etmiyorum saati saatine yemegi cayi kahvesi onunde oluyor bir sorunum yok cok yoruluyorum ama olsun. gel gor ki aksam esim gelince bir stres basiyor surekli kavga ediyorlar en ufak birseyden birbirlerine giriyolar. niye konusmuyosun niye uyuyorsun falan herseye esime laf soyluyor o da karsilik veriyo cekiyorum odaya yapma etme o senin baban diyorum yok ikiside birbirinden aksi. 2 yasinda kizim simdiye kadar onun yaninda hic kavga etmedik bir haftadir cocuk uykusundan sicrayarak uyanir oldu korkuyo bagris cagris odaya geciyoruz kizimla ama sesleri geliyo bir yandan babam agliyo bir yandan esim kapi duvar yumrukluyo. cok uzuluyorum iyide kotude olsa o bir baba ve bunu haketmiyor napicam sasirdim arada kaldim :( ilerde senin cocuklarinda sana yapar diyorum sen onu bilmiyorsun ben boyle baba olursam yapsinlar diyo. karismama karari aldim ama bir yandan gonlum razi degil napayim 

1 cevap

0 oy
(12,667 puan) tarafından
Aralarında ne geçmiş bilemem ama misafir sonuçta eşinin biraz alttan alması kayınpederiinin de üzerine gitmemesi lazım 1 olur 2 olur tamam da her gün her gün olacak şey mi 
(2,241 puan) tarafından
haklisin canim birde hasta doktora gidip geliyo o yüzden burda kaliyo adam artık sirf senin icin kaliyom yoksa otelde kalacam diyo bende baba olurmu basim ustune sen onu dert etme sen birak birsey deme ona laf edince boyle sinirleniyo bana da ayni diyorum oyle yatistiriyorum
(12,667 puan) tarafından
Iyi yapıyorsun canım orta yolu bulmak lazım mecburen zaten adam temelli gelmemiş ne var yani he de geç dediğine ayıp valla bana göre
(2,241 puan) tarafından
insallah duzelirler yoksa benim adami evden kovacam biktim sinirinden valla . saol canim ❤️
(12,667 puan) tarafından
Inşallah canım sende saol ❤️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 57 göst.
15 Haziran 2024 Aile kategorisinde Suheda18 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
13 Haziran 2024 Aile kategorisinde Suheda18 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 310 göst.