iyi geceler hanimlar. 1haftadir kayinbabam bizde eskiye nazaran cok cok iyi masallah bana karismiyor bende hizmette kusur etmiyorum saati saatine yemegi cayi kahvesi onunde oluyor bir sorunum yok cok yoruluyorum ama olsun. gel gor ki aksam esim gelince bir stres basiyor surekli kavga ediyorlar en ufak birseyden birbirlerine giriyolar. niye konusmuyosun niye uyuyorsun falan herseye esime laf soyluyor o da karsilik veriyo cekiyorum odaya yapma etme o senin baban diyorum yok ikiside birbirinden aksi. 2 yasinda kizim simdiye kadar onun yaninda hic kavga etmedik bir haftadir cocuk uykusundan sicrayarak uyanir oldu korkuyo bagris cagris odaya geciyoruz kizimla ama sesleri geliyo bir yandan babam agliyo bir yandan esim kapi duvar yumrukluyo. cok uzuluyorum iyide kotude olsa o bir baba ve bunu haketmiyor napicam sasirdim arada kaldim :( ilerde senin cocuklarinda sana yapar diyorum sen onu bilmiyorsun ben boyle baba olursam yapsinlar diyo. karismama karari aldim ama bir yandan gonlum razi degil napayim