0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (567 puan) tarafından
Dün kovid aşısı oldum kızımı emziriyorum gece ateşi çıktı düşüremiyorum şuan 38 i geçti aşıdan olma  ihtimali varmıdır aşıdan önce hiçbir şeyi yoktu çünkü 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olabilir canım benim ilk dozumdada aynı oldu 3 gün ateşli geçti 39ları gördük. Bugün 2. Dozum var emzirip gidicem 7 saat sonrada sagıp atıcam 
(567 puan) tarafından
Hadi ya çok geçmiş olsun canım hiç bilmiyordum böyle etki edeceğini keşke bende öyle yapsaydım sen doktora götürdun mu peki
tarafından
bende bilmiyordum canım bana hiç etkisi olmadı kızıma oldu 2. Dozda akıllandım. Hayır götürmedimm canım ateş düşürücü verdim hastanede aynısını yapıcaktı. Saglık ocagına gittik
(567 puan) tarafından
Haklısın bende bakayım olmazsa sağlık ocağına götürürüm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yani tesadüf mü bilmiyorum bende aşı olduğumdan beri oğlum sık kaka yapar oldu kaka düzeni bozuldu hastalandı 

(567 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bilmiyoruz ki neden oluyor
tarafından
Ben aşıdan olduğunu düşünüyorum aşıdan önce hiç birşey yoktu oğlumun
(567 puan) tarafından
Benim kızıminda öyle birşeyi yoktu ins duzelirler
0 oy
(258 puan) tarafından
Bnde 2.doz aşıyı oldum bebeğim ateşlendi 2 gündür düşmüyo ateşi aşıdan önce onunda hic bir şeyi yoktu cok pişman oldum atıldığım için
(567 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım doktora götürdun mu bana aşınin hiç etkisi olmadi ama kızım ateşlendi tesadüf mü bilmiyorum
(258 puan) tarafından
2 gündür acildeyiz canım.bugun çocuk doktoruna gidicez banada hic etkisi olmadı ama malesef bebeklerimize ağır geldi demek ki bebeğin kaç aylık ve hangi aşıyı atıldın sen
(567 puan) tarafından
Bebeğim buyuk canım normalde gündüz emzirmiyorum kestim 25 aylık ama gece yatarken veriyorum
(567 puan) tarafından
Biontech oldum
(258 puan) tarafından
Biz doktora gittik aşıyla ilgisi yokmuş
(567 puan) tarafından
Bende doktoruma mesaj attım canım aşıyla alakası olmaz dedi 2 gün ateşi takip et getir dedi sizde ne çıktı
(258 puan) tarafından
Kulağılya boğazı kızarmış ve ağzında aft varmış hepsidr ateş yapar dedi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 64 göst.
0 oy
3 cevap 85 göst.
0 oy
38 cevap 989 göst.
13 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ayse.gul (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
11 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenses 67 (679 puan) tarafından soruldu

411,509 soru

12,387,820 cevap

43,614 kullanıcı

Kategoriler

...