0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından
Dün gece büyük kızım 3 yaşında acıktı mutfağa gittik eşimde geldi bizimle kızıma süt yaptım yanına biseyler koydum falan yiyordu bende ekmek arası biseyler yaptım yiyorum eşimde şakayla koluma yumruk aticak gibi oldu birden kulagima geldi acı Bi acıydı ki allahim bağıra bağıra ağladım kulagim patladı sandım benim aglamama bu sefer çocuk korktu ağlamaya başladı eşimde gelmiş ayak ucuma napiyosun ne bu hareketler cocuk korkuyor kalk bakayım noldu diyor yapmasana ağlamasana coccuk bakiyor diyor bende bağırdım çocuğu tepemden al içeri götür o zaman canım yanıyor anlamiyomusun dedim sevgiliyken yada ne bilim daha önceden bi yerim kanasa deli divane olurdu şimdi bu kadar üstüne düşmedi ya bi ağrıma gitti gece sinirlendi yataktan kalktı salona gitti elinde telefon 12 den gece 2 e kadar gelmedi 2 defa tuvalete gitti bekliyorum gelicek diye gelmedi kızımla biz telefonda video izlerken uyumuşuz Bi baktım üstümde kulağın agriyomu diyo git başımdan dedim afedersiniz çok özür dilerim yakinlasmak istedi istemedim çok ileri gitti falan ittirdim istemediğimi söyledim döndüm arkamı  yattım sabah kalkmış günaydın aşkım diyo noluyo yanlışlıkla oldu neden uzatiyosun diyo sen gece telefonla takilicagina gelip bi baksaydın dedim yemin ederim çok kırıldım neden bilmiyorum ama bana dokununca hiç bsey hissetmedim ilk defa böyle oldu sinirden mi bilmiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şakayla karışık kaza olmuş olabilir bu insanlık hali ama ilgilenmemesi konusunda haklısın canım bence tavrını biraz sürdür anlasin
-Reklam-
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Bence abartmışsın tamam şakayı k.ka yapmış biraz ama bu derece büyütülecek bir şey göremedim bence boşver geç yani isteyerek yapmamış ki
0 oy
tarafından
En uyuzz olduğum şey şu el şakaları koca adamsın az usturuplu davran ya kazayla olmuş belliki canım ama senin yanına gelmemesi konusunda haklısın 
0 oy
tarafından
Kız sende neden o kadar ağladın sanki biraz büyütmüşsün şaka kaka olmuş resmen 
(223 puan) tarafından
Kız erkek eli yumruk diyorum şaka ama inan hala kulağımda sancı var konu oda değil ilgisiz olmasi
tarafından
Sinirli olduğun için üstüne gitmek istememiştir bence uzatma basit şeyler için küs kalmaya deymez canım
0 oy
(4,180 puan) tarafından
Canım çocuk olunca artık birşeylerin önüne geçiyor oda çocuk korktu diye korkmuştur afallamıştır napacağini şaşırdı bence o yüzden öyle davrandı abartma eşini de kendini de üzme adet döneminde misin acaba ben adet olacakken hep böyle şeyler oluyor :)
0 oy
(9,590 puan) tarafından
Canın yanmış sinirle de normal hissetdigin ama bilerek yapmamış sonuçta dersin bi daha yapmaz...

Ama onun da salon da yatması vs olmamis 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 196 göst.
7 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
26 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Muzeyyen14 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 110 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (731 puan) tarafından soruldu
0 oy