Dün gece büyük kızım 3 yaşında acıktı mutfağa gittik eşimde geldi bizimle kızıma süt yaptım yanına biseyler koydum falan yiyordu bende ekmek arası biseyler yaptım yiyorum eşimde şakayla koluma yumruk aticak gibi oldu birden kulagima geldi acı Bi acıydı ki allahim bağıra bağıra ağladım kulagim patladı sandım benim aglamama bu sefer çocuk korktu ağlamaya başladı eşimde gelmiş ayak ucuma napiyosun ne bu hareketler cocuk korkuyor kalk bakayım noldu diyor yapmasana ağlamasana coccuk bakiyor diyor bende bağırdım çocuğu tepemden al içeri götür o zaman canım yanıyor anlamiyomusun dedim sevgiliyken yada ne bilim daha önceden bi yerim kanasa deli divane olurdu şimdi bu kadar üstüne düşmedi ya bi ağrıma gitti gece sinirlendi yataktan kalktı salona gitti elinde telefon 12 den gece 2 e kadar gelmedi 2 defa tuvalete gitti bekliyorum gelicek diye gelmedi kızımla biz telefonda video izlerken uyumuşuz Bi baktım üstümde kulağın agriyomu diyo git başımdan dedim afedersiniz çok özür dilerim yakinlasmak istedi istemedim çok ileri gitti falan ittirdim istemediğimi söyledim döndüm arkamı yattım sabah kalkmış günaydın aşkım diyo noluyo yanlışlıkla oldu neden uzatiyosun diyo sen gece telefonla takilicagina gelip bi baksaydın dedim yemin ederim çok kırıldım neden bilmiyorum ama bana dokununca hiç bsey hissetmedim ilk defa böyle oldu sinirden mi bilmiyorum