19 haftalık hamileyim hamilelikten önce aşırı iştahsız boğazını sevmeyen biriydim zaten hamilelik başladı zaten ilk 3 ay aşırı zorlandım su bile içmek gelmedi. Çoğu hamile bayanlar zaten öyle oluyor hamile kaldığım aydan beri eşim ne çektiğimi bildiği için anlayış göstermeye çalışıyor baskı yapmıyor ama eve gelen herkes sabah 9 oluyor kahvaltı ediyorum bu saate kadar kahvaltı mı kalır öldü çocuk açlıktan yemek yiyorum 1 saat geçiyor aradan kalk yatma bişeyler ye cocuk bayıldı karnında bügün hareketi az oldu diyorum yemiyor sun ki ölecek çocuk kemik gelişmez doğunca hemen alırlar küveze vermezler sana günlerce zaten ilk gebelik stres korku az da olsa var sabah kalkıyorum 9 da kahvaltı ediyorum süt içiyorum yoğurt tüketiyorum aradan 10 dakika geçiyor badem ceviz kaju pekmez yiyorum hazır gıda paket gıda yemiyorum öğlen kendime makarna yapıyorum yada çorba yiyemediğim tek şey et ve tavuk bunları yemiyorum diye her şekilde korkutuyor lar 2.5 litre su içiyorum hergün meyve tüketiyorum daha ne yiyebilirim bebek gelişsin diye artık eve misafir kabul etmiyorum normal evimin kapısı açık olurdu evde olduğumu gören gelir çay kahve ikram ederdim şimdi 24 saat kapalı kapım dışarıda kıyamet kopsa haberim olmayacak iyi niyetle yememi isteseler bile bunu korkutmadan söyleseler yine haklılar belki diyeceğim