0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şimdi sancım yok bişeyim yok eğer bişey olmazsa 39 a kadar beklicem diyor ama artık karnım çok ağrıyor çok batıyor 39 olunca kaç kilo olur beklesem çok kilolu olurmu beklemek te istemiyorum 38 olunca al desem alırmı doktor yoksa beklesemmi napacam bilmiyrom karnım artık batıyor bana sezeryan bu arada 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim oğlum 38 den 39 a kadar yarım kilo almıştı nerdeyse canım bekle
tarafından
Ya bekliyeyim bende napayım
tarafından
Amin canım amin inşallah

Niye zorlandın sen karnin mi kaşınıyor
tarafından
Anlamadım canım
tarafından
Niye erken istiyorsun doğumu canım karnın mi çok büyüdü bennde erken istemiştim karnım aşırı kaşınıyor diye ondan sordum
tarafından
Ayağımdan dolayı ya kronik hastalığım dan dolayı çok ağrım var son zamanlar daha çok şiddetlenecek dediler o yüzden bişey olmadan kazasız belasız çıksın istiyorum korkuyorum ama doktor bişey olmaz diyor karnım mahvoldu iğne vura vura hergün sızı içinde :(
-Reklam-
0 oy
(629 puan) tarafından
Canim benimde oglum tontikdi masallah basi ondeydi 7 santm ackligm vrdi kalp ritmi degsnce sezeryana grdm kilolu olunca dogurmasida zor ya bkle dogumuna kdr insallah sagslm normal olur
tarafından
Sezeryan zaten ya o yuzden dedim beklemiyim diye ama napalim dişimi sıkacam azıcık daha
(629 puan) tarafından
Anldm cnm bekle tabi bebisi
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Beni 38 de aldılar doğuma 2 kilo 400 gr doğdu şuan iki aylık ve yedi kilo 
(1,864 puan) tarafından
Demem oki zaten kilosu yerinde madem dayanamiyorsun 38 de doğur bence
tarafından
Maşallah canım ben ilk doğumda 1 bucuk ay erken dogurdum bunda da hiç sabrım gelmiyor küçük bebekte çok zordu bilmiyrom işte,
(1,864 puan) tarafından
Bende ilk doğumda bir buçuk ay erken doğurdum iki kilo doğdu oda boğazı küçüktü zor besledik falan çok küçüktü sekiz yaşında şuan ama hala küçük yani :)yaşıtlarına gore boyu falan sağlığı iyi olsunda yavaş büyüsün önemli degil
tarafından
Aynen ya haklısın canım çok sagol
0 oy
(3,331 puan) tarafından
Bence bekle çünkü ne kadar kalırsa o kadar iyi bebek için hem maşallah kilosu da iyi bırak biraz daha kilo alsin zaten sezeryan olacağın için sıkıntı olmaz senin için 
0 oy
(4,760 puan) tarafından
Benim kızım 38 haftalık 3,200 doğdu canım son haftalar bebekler güzel kilo alır o zamana kadar erkek bebekse en az 3,700 olur kuzum sezeryan ise zorlanma olmaz doğumunda bence bir sorun yoksa bekle herşeyi iyice tamamlansın 
0 oy
(785 puan) tarafından
Benim amca kızına bebeğine  4 kilo dediler bir doğdu 2800 Gr yani yanılma oluyor benimde 36 haftadayken 3 kiloydu 41 haftada 3715 doğdu evet toplu bir bebekti ama aşırı tombiş değildi 4 kilo 4 buçuk kilo doğanlar var
0 oy
(14,429 puan) tarafından
En doğru kararı dr verir kuzum

Ben doğurcam artık hadi kesinmi dicen

Büyüsün beben ne bu acele topaç gibi olur maş

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 170 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mutluhuzurlu (458 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 172 göst.
0 oy
3 cevap 104 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,830 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 186 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Betulbuglemm (7 puan) tarafından soruldu

405,694 soru

12,156,524 cevap

36,594 kullanıcı

...