0 oy
210 göst.
Aile kategorisinde (169 puan) tarafından
Kayınvalidem yeni evlendigimden beri sürekli bizi yemege, kahvaltıya çagırırdı. Haftada en az 1kez giderdik. Gidince de bırakmaz, saatlerce oturalım isterdi. Artık o kadar bunaldım ki şuan varya canım hiç gitmek istemiyor. Kendisinden de aşırı sogudum. Fikrini sormadan herşeye karışıyor. Klimayı şuraya tak, şu koltugu kullan. Ona neyse. Eşimde iyiliginden çagırıyor o diyor. Beni seviyormuşta. Artık çagırsada gitmiyorum. Çünkü çok sıkıldım. Arada gidiyorum. 1aydır çalışıyorum aşırı rahatladım. 

6 Cevaplar

+3 oy
tarafından
İnanın üstünüze alınmayın ama bu tarz paylasımlara çok üzülüyorum ve çok bencilce buluyorum. Kendi annemiz bile herşeye karısıyorken, tartısıyorken o kayımvalide kötü niyetlide söylüyor olabilir ama ne söylerse söylesin kaynana diye hemen kötü düşünülüyor. Ve haftada bir sizi görme isteği gayet normal. Çok ama çok normal. Bir yemeğe gidip saatlerce oturudugınuz zaman ne kaybediyorsunuz ki? Eşinin dediği gibi seni sevmese senden nefret etse oğlunu çağırır sadece iş çıkısı uğra diye yine görür oğlunu senü hiç takmaz. Sizinde çocugınuz olucak ya da vardır emapti yapın. Varsın karıssın herşeye sen yine bildiğinü yap tamam anne diye gönlünü oksamak varken büyüğünün neden sinir oluyorsun? Ne derse tamam anne bi yapıyım, bi öyle deniyim kapat konuyu kadının hosuna gider. Orta yolu bulmak varken ne bu içinizde ki sinür öfke? Yapmayın lütfen 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaşlılar yanlarında görmekten huzur alır mutlu olur 

Zararı yoksa sadece lafta böyleyse 3 5 saat  çeki ver bişey olmaz canım 
(169 puan) tarafından
Valaa bu kadar sıktıktan sonra hıc yanına gıdesım gelmıyod
0 oy
tarafından
Bende sevmiyorum evime karışılmasını herşeye karışır ama ben takmıyorum baktıki takmıyorum söyleyip söyşeyip susuyor yok dolabı şuraya koy burayı böyşe temizle camı sil bizde biliyoruz iş yapmayı ev geçindirmryi yani annem bile okadar karışmaz
(169 puan) tarafından
Bi de ona fikrini soran olmayınca söylüyor. Kendı eskilerini de bana gönderiyor. Eşime tembıh ettım getırme dıye. Çöpe atıyorum artık çünkü. Eskici degılım ben
tarafından
Ohaa yaa bide millettin eskisinimi tövbe allah'ım bu ne aşağılayıcı bir durum
tarafından
Eşine niye söyliyodun direk annesine aöyle şstemiyorum çöpe atıyorum gönderme de
(169 puan) tarafından
Evet hep gönderıyor
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Offf aynı benim eşimin ailesi gibi canım. Asla seni sevdiğinden değil oğulları yanlarında olsun canları sıkılmasın diye çağırıyorlar. Yaşlılar yalnız kalmak istemiyorlar. Yemekleri kahvaltıları mutlaka birlikte yapmak istiyorlar ki yalnız yapmasınlar. Bizimkiler de aynen böyle normalde çok iyi insan oldukları halde kendilerinden soguttular yüzlerini görmek istemiyorum o kadar gördüm ki çünkü. Şimdi köyde yaşıyorlar arada tek tek geliyorlar geldiklerinde kendi evleri olduğu halde bizde kalıyorlar. İkisi aynı anda gelse bile kendi evlerinde kalsalar bile her gün yemeğe kahvaltıya çağırıyorlar bıktım. Bana kalsa gitmicem ama eşim hep yanlarında olmak istiyor. Şimdi de kaynanam gelmiş bir hafta bizde kalacakmış bana ister misin diye soran bile yok. Baştan tepkini koyabiliyorsan koy cnm bahane bulup gitme yoksa sonun bnm gibi olur
(169 puan) tarafından
Gıtmıyorum canım. Cok sıkıldım cunku
0 oy
tarafından
Valla benim kendi annem bile karışıyor napalım. Atalım mı hepsini. Seni seviyor ki bırakmak istemiyor. Yazık kadına üzüldüm açıkçası.

İlgili bir soru bulunamadı

405,839 soru

12,163,011 cevap

36,612 kullanıcı

...