0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (1,135 puan) tarafından
Kzilar dün oğlumun kolundan tutup odadan çıkarmıştım kısa kısa özet geçiyorum o kaldirdigim anda el bileğinden sesler geldi bişe olduğunu anladım bileğini ufaladim kontrol ettim var mı bişe biseler yaptım dün gece oğlum düzgün uyuyamamisti bugün de bütün gün ses edip durdu o kadar kötü anneyim ki bende sıkıldığı için bişe istediği için ses edip duruyor sanıyordum sonra 6 gibi aklıma geldi acaba kolunda mı bişe var bı baktım eli şişmiş lanet olsun kaç kere üstünü değiştim.nasil farketmedim . 2 aylık bebeğim var çok sikintilil bı bebek ondan oğlumla düzgün ilgilenemiyorum lütfen hastaneye gidin demeyin gidecek param yok şuan yarın yürüyerek gidicem hastaneye şuan ne yapabilirim ben biraz incinmis gibi geldi ama ne olur tecbubeli.annelerimiz vardır yardim edin . ALLAHta benim belamı verein ben nasıl farketmedim ya nasıl ya hüngür hüngür ağlıyorum ya 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çıkıkçı yokmu 

Canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cnm bela okuma çok geçmiş olsn yani isteyerek olmamış 
0 oy
(314 puan) tarafından
Ama canım burda ki anneler tecrübeli bile olsa nerden bilicekler incinmiş mi nolmus sana burdan nasıl yardım edebilirler yani acilen doktora götürüp onlar gerekeni yapar birinden para bulma sansin yok mu geçmiş olsun bu arada kendine bela okuma sonuçta bilerek yapmadın insanlik hali farkedemiyebilirsin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 252 göst.
12 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne-bebek (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
29 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ferdane (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,864 göst.
30 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kumsal1 (3,460 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
7 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Mrl4734 (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,273 soru

24,383,123 cevap

348,885 kullanıcı

...