0 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,651 puan) tarafından
Kızlar kabız kızım var 22 aylık duphalac şurup doktorar verirken tedavi amaçlı bağırsakları düzenlemesi içinmi beriyor yoksa o an tuvaletini yapsın diyemi veriyor

6 Cevaplar

0 oy
(1,160 puan) tarafından
Canım onun yerine bir kayısı bir kaşık zeytinyağı verebilirsin daha çok etki eder
(2,651 puan) tarafından
İki gündür veriyorum pek etki etmiyor canım ya
(1,160 puan) tarafından
Her sbaah bir çay kaşığı ile ver canım belki işe yarar hem sağlıklı ama tabi önce doktorun dediği önemli
-Reklam-
0 oy
tarafından
Düzenlenmesi için canım zaten 15 gün kullan düzene giriyor
(2,651 puan) tarafından
Sizinki grdimi canım
tarafından
Girdi canim 11 aylikken kullanmıştım bende kabız olmuştu
0 oy
tarafından

Duphalac düzenli kullanimda tedavi eder canım. Yanında destekleyen birşey verdi mi bilmiyorum ama en az 2 3 ay rahat eder diye düşünüyorum çünkü güzel bir ilaç. Sonrasında yedikleriyle bünyesi alisacaktır düzenli tuvalet yapmaya

(2,651 puan) tarafından
Sizinki düzene grdimi peki
0 oy
(1,820 puan) tarafından
Duphalac hiç etki etmiyor canım onun yerine çorba sürekli veriyorum ve su sutude laktozsuz veriyorum süt veriyorsan oda etki ediyor olabilir
0 oy
tarafından
Bize fayda etmedi surup smdi kabak corbası yemegi yeşil mercimek cok iyi geliyo balkabagı zeytinyağı kayısı incir bunlar birebir canım kızım 2 aylıktan beri kabızlık çekiyoruz suan 1 yasında zeytinyagını sürekli sabah akşam veriyorum geri dediklerimide yapıyorum bi gün birini yer bi gun birini 
0 oy
(2,567 puan) tarafından
Yumuşatıp yapsın diye canım 2-3 güne etki ediyor oda bende kullandım faydası olmuştu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy
2 cevap 66 göst.
17 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esmer anaa (988 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 56 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Meleknur33 (39 puan) tarafından soruldu

405,688 soru

12,156,007 cevap

36,591 kullanıcı

...