0 oy
280 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (10 puan) tarafından
Beşik bakıyorum fakat karar veremiyorum hangisi daha iyi

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
 6ay sepet besik kullandik sonra tek kişilik yatag gecirdim
-Reklam-
0 oy
(1,860 puan) tarafından
8buçuk aylık oldu sepet beşikte hala canım ama bence park yatak gibi bişey alsan daha uzun ömürlü olur
0 oy
tarafından
5 ay sepet beşik kullandık arkadaşım vermişti sonra 3 ay yanımda yattı yataktan düşer korkusu sardı beni yere yatak yaptım 

Sepet beşik para verip alacaksan asla tavsiye etmem canım 
0 oy
tarafından

Uzun süreli kullanılmıyor 

0 oy
(4,227 puan) tarafından
Ben park beşik aldım kutu da şu an bi karış yerde duruyor 3-4 yaşına kadar da rahatça yatar canım sadece sepet beşik yetmez 6 ay anca yatar
0 oy
tarafından
Sepet besiklerin görünüşü çok güzel ama 6 aylık ne yazık ki, tahta beşikler de güzel alan kullanan var ben park beşik aldım 4 yaşına kadar kullanabilir diye düşünüyorum
0 oy
tarafından

Sepet beşiği uzun süre kullanamazsın. Benimki bu modelden daha büyük ve sepet besige benziyor. Bide kademeli ayağa kalkınca düşmesin diye yatak aşağı indirilebiliyor

image

0 oy
(25,198 puan) tarafından
Sepet beşik pişmanlıktır kesinlikle 
0 oy
(4,369 puan) tarafından
Ahşap beşik almıştım ben park yatakla arada kalıp. Ahşap da iyi ama imdiki aklım olsa park yatak alırdım.
0 oy
tarafından
Herkes diyor park yatak. O da hiç guzl . Çünkü hapishane gibi. Okadarda büyük birşey değil o. Büyüyünce daha aşağıda yatırıyoruz sözde. Yere daha yakın oluyor. Hiç mi hiç sevemedim. Hemde kalitesizi alınca ikinci çocuğa gelmeden yirtiliyor. Ben sepet beşik almadım ama benzerini aldım. 2 yaş minimum yazan modellerden.bir yaşında ve 11 ay içinde yattı. Hangi beşiği alırsan al güvenli değil. Şimdi yer yatağı var yünden. Çok sağlıklı. Hemde düşer korkum yok şükür.o çirkin şeyi alacağıma bahseddigommodern birsyden alırsın çok daha guzel 
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Sepet beşik hiç düşünme canım kullanışlı Olmuyor kızim hiç yatmadı park beşik aldım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 195 göst.
0 oy
14 cevap 392 göst.
0 oy
3 cevap 208 göst.
17 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melek8663 (887 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 203 göst.
4 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Annelikguzel (1,633 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,722 soru

23,683,574 cevap

310,430 kullanıcı

...