0 oy
415 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (151 puan) tarafından
Kizlar acil yazar mısınız erkek bebegimin pipisini siyirirak temizlerken dışarı çıktı pipisi içeri girmedi acile götürdüm zamanla girer dedi şuan sis daha once başına gelen var mi

10 Cevaplar

0 oy
(3,903 puan) tarafından
Ben hiç temizledimm 1 yaşında 
-Reklam-
0 oy
(207 puan) tarafından
Sünnetli değil herhalde. Bizim başımıza gelmedi. Normalde sünnetli değilse o kolay kolay çıkmaz ya sen nasıl sert aşağı çektin ki. Deriyi tekrar üste çekmeye çalıştın mı belki girer bi deneseydin
(151 puan) tarafından
Ya canım ilk cocugum da erkek  onda da yapiyorum bir anda firt diye cikti daha da girmiyor iceriye cok kötüyüm vallahi
(207 puan) tarafından
İstersen bir sünnetçiye göster eğer kötü görünüyorsa.
0 oy
tarafından
Sünnet ettir cnm boyle dondermene de gerek kalmaz
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Bnimde erkek bn oyle siyirarak silmiyorum
0 oy
tarafından
Canım çok yanlış yapmissin ben doktora dedim siyirin diyorlar diye kesinlikle hayır en ufacık şeyde enfeksiyon kapar anlamazsınız dedi hiç siyirmadim gittim sünnet ettirdim düzelince muhakkak sünnet ettir
0 oy
(1,254 puan) tarafından

Ay ilk defa duyuyorum böyle bişey :O inşallah girer ya

0 oy
(104 puan) tarafından
Bende sıyırıp temizlerim zaman zaman ama hiç başıma gelmedi 2 oğlum var ilk kez duydum bezlerken pipisini yukarı doğru yap da kakasi falan değmesin bari enfeksiyon kapmasin çok geçmiş olsun..
0 oy
tarafından
Ben de hiç sıyırmadim başının ucunu temizleyip bırakıyorum ama sadece pamuğu ucuna dokunduruyordum nemini almak için sonra sünnet ettirdik 
0 oy
(2,596 puan) tarafından
16 aylık olacak hiç öyle temizlemedim canım çok mu sert çektin ki kakası falan gelmesin dikkat et enfeksiyon kapabilir
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Hiç yapmadım öyle.  Yapıldığını da yeni duydum 4 yaşına basacak oğlum hiç duymadim yap diyen olmadı ne bilim banyoda kuvet içinde su temizliyodur diye

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 740 göst.
0 oy
12 cevap 568 göst.
21 Nisan 2019 Aile & Aşk kategorisinde Bebegimm (418 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 188 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Nurrsa (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,043 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gamzeliwampir (2,960 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,297 soru

23,678,026 cevap

310,062 kullanıcı

...