0 oy
158 göst.
Aile kategorisinde (1,166 puan) tarafından
ya havalar sogudu disari cikamiyoruz.  evde  neler  yapa  biliriz.  kizimda  bende  cok sikiliyoruz. kizimla  iyi vakit kecormek istiyorum ama  ne yapayim bilmiyorumm

5 Cevaplar

0 oy
(10,077 puan) tarafından
Benimde oğlum 17 aylık oyuncak kule aldım bolving seti aldım birde defter ve boya kalemleri aldım. Şuan en ilgisini boyalar çekti baya vakit geçiriyor ama ben yanında durursamm
(1,166 puan) tarafından
benim kiz  bes dakikadan fazlan oymamiyorn ya
. her seyden sikiliyot  evden her oyuncak var  ama   oynamiyor. bowling  de  bende almisdim ama  hic oynamaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Böyle ilgili annelere bayılıyorum. Yaşına basmamış bebeğe telefon verip oyalansın diyenler var şaka gibi. Eğitici oyuncaklar alabilirsin. Zararsız oyun hamurları kinetiks kumla oynayabilir. Eğitici şarkılar açıp beraber dans edebilirsiniz 
(11,508 puan) tarafından
Kızının burcu ne ikizler mi?
(485 puan) tarafından
Oğlum İkizler :-) neden ikizler benegi böylemi oluyo
(1,166 puan) tarafından
benim kiz  buga  burcu canim.  babasi ikizler.
(485 puan) tarafından
Benimkide 16 aylık bir sürü eğitici oyuncak aldım hiçbirine bakmiyo bı topuyla oynuyo zamnla oynar diye düşünüyorum
(1,166 puan) tarafından
qy benimkide aynii.
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Halkalı kule oyuncak aldım onunla baya oynuyor büyük boy resim defteri aldım keçeli kalemler aldım mama sandalyesinde karalıyor renkler hoşuna gidiyor bisiklet aldım evin içinde bindiriyorum su şişesi kapaklarını açmaya çalıştırıyorum onuda öğrendi gibi 100 kelime sözlük kart aldım fakat çok ilgilenmedi onlarla 16 aylık 
(1,166 puan) tarafından
ay keski benim kizda oynamayi sevseydi sureklo disarda gezmek pesinde
0 oy
tarafından
Biz son ses müzik açıp oynuyoruz karşılıklı çok seviyo kızım, geçen gün renkler ve şekiller tablosu aldım ben parmağımla gösterip rengin yada şeklin adını söylüyorum oda kendince tekrar ediyo, birsürü küçük topu var sepete atmaya çalışıyoruz, abisinin satranç takımını yere döküp dizmeye çalışıyoruz, legoları çok seviyo kule yapıp yıkıyoruz, bide sürekli boğuşuyoruz falan filan canım 
(1,166 puan) tarafından
kiyamam cann.  ya  rabbim hep boyle  guleryuzlu gunler  kecirmeyi nasip etsn yaa.
0 oy
tarafından
Bultak Kelime kartları kule falan var onlarla oynuyoruz top çok seviyor bu aralar 15 ay benim kızım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 52 göst.
2 Ekim 2023 Aile kategorisinde Hg99 (782 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 141 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde SweetDreams00 (1,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 794 göst.
0 oy
6 cevap 144 göst.
22 Şubat 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Melekler (25 puan) tarafından soruldu

406,312 soru

12,182,100 cevap

36,682 kullanıcı

...