0 oy
129 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (799 puan) tarafından

Hanımlar 2 yaşında 11 buçuk kilo kızım var birde 1 aylık oğlum

1 bebek arabası ile zor olcak çarşı vs yada bi yere gitmek.

Kardeş için ikiz bebek arabası alan kullanan var mı 

Tecrübeleriniz neler

Hangi marka iyi olur 

Bu marka nasıl birde jolie nin var twin diye 

Bana bi akıl verir misiniz

image

5 Cevaplar

0 oy
(3,148 puan) tarafından
Benim de kızlarımız arası 25 ay. Büyük kızım 3 yasında iken diğer 1 yasındaydı ve dısarı tek arabayla cıkamıyordum çünkü büyük kızım iki adım atıp ya kucak istiyordu ya da arabaya oturmak için ağlıyordu tek arabaya ikisini zor sıgdırıyordum haliyle. Ikiz arabası aldım baston. Suan büyük 4 küçük 2 yasında. Markete vs giderken ikisini de koyuyorum çok rahat ediyorum zaten gören ikiz zannediyor hep. Tek sorun yokuş yukarı itmek :) 
(799 puan) tarafından
Güç var Cnm iterim :D
Ama şuan dışarı çıkmak çarşıya vs gitmek kesnlekle aklımda yok tek bebek arabası ile korkuyorum.doleptan alcam bunu da bakalım

Sen hangi model kullanıyorsun
(3,148 puan) tarafından
Ben maclaren baston ikiz cok memnunum hafif sürüşü kolay kullanışlı işte tek sıkıntım yokuşlar :D
-Reklam-
0 oy
(2,596 puan) tarafından
ben kullanıyorum ama geçen gün alışverişe gittiğim zaman avm de gördüm biri 1.5 2 yaşlarında öteki bebek de 4-5 aylık falandı ama daha farklı bir modeldi o bebek yatar pozisyondaydı büyük olan oturur
0 oy
tarafından
Yan yana değilde alt üst olanlara bak derim canım 
(799 puan) tarafından
Çok pahalı onlar cnm ya bütçeyi aşacak o znnda :(
0 oy
tarafından
Imkanim olsa bende alicam ikiz bebek arabası ya benimde 2.5 yaşında bir kızım 4.5 aylık da oğlum var 6 yaşında ki kızımı okula götürüp getiriyorum oğlanı kanguruya kızı arabaya koyuyorum benim kopuyo sakat kalacam yakında =/
(799 puan) tarafından
Cnm dolapta çook temiz modeller var bende ordan alcam
tarafından
Valla ikinci ele bile param yok canım ya ama bakıyorum arada güzel temiz kullanılmış çok urun var orada
0 oy
tarafından

image

bunun gibi almayı düşünüyorum bende canım 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 308 göst.
5 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Simsek21 (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde rkelleci (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 382 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde _busra_0743_ (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kbraaa.a (54 puan) tarafından soruldu

414,123 soru

12,463,522 cevap

46,813 kullanıcı