0 oy
472 göst.
Diğer kategorisinde (7,128 puan) tarafından
Kizlar biraz once ic camasirimi degisiyodum yogun bi akinti ile karsilastim 38 gun once dogum yaptim sonra aynayla bi bakiyim dedim ve afedersiniz ama vajina girisi yok orda et parcasi var neden olmus olabilir boyle biseyle karsilasan var mi

2 Cevaplar

0 oy
(12,770 puan) tarafından
Enfeksiyon vs kapmış olabilirsin o et parcasi vs için de doktor ni baksın bncr 
(7,128 puan) tarafından
Ayy ondan mi olmus olabilir vajina girisi gozukmuyor cok korkuyorum
(12,770 puan) tarafından
Toparlar normal doğum sonuçta ama genede kontrvarsa Bi söylersin
-Reklam-
0 oy
tarafından
O et parçası hemen hemen herkeste oluyor bnde de oldu canım normal mi yaptın sen ? 

Rahim tamamen temizlenmiyo zaten 40 gün boyunca kan gelir veya gelmez ama arada böyle yoğun hatta aşırı kötü kokulu akıntı gelebilir
(7,128 puan) tarafından
Evet normal dogum yaptim canim pek bi kanama olmadi 10 gun surdu hala adette olmadim normalde afedersin ama bakinca vajina girisi gozukur ya bende et parcasi gozukuyo girisi gozukmuyor
tarafından
Kuzum bnmde öyleydi burda bir çok kişinin de öyle olduğunu okudum
Düzeliyor o zamanla
Hemen adet olmazsın blki olsnrsn o ayrı emzirme dönemi düzensizlik yaşarsın

Bnmde 10 13 gün falan sürdü kanamam sonra böyle ufak arada yoğun akıntı geliyordu ve iğrenç kokuyordu
Hijyene çok önem ver dikişler içerden kaynıyor ya şuan ondan kötü koku geliyor düzelck ama :)
(7,128 puan) tarafından
Evett asiri kokulu sari akintim vardi tunluk ped kullaniyodum onu cope attigimda bile tuvalet cok pis kokuyodu o gecti cok sukur ama simdide boyle vaiina girisi yerine et parcasi gorunce acaba yanlis bisey mi uaptilar diye dusundum adette olmadim onunda stresi var
tarafından
Adet olmayablrsn emzirdigin icin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 527 göst.
16 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,128 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 461 göst.
14 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 184 göst.
14 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 357 göst.
27 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,669 soru

23,668,687 cevap

309,395 kullanıcı

...