0 oy
427 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (60 puan) tarafından
Eşim in anesi devamlı çocuğu yanında istiyor kavga etmemiz için çıkarıyor biliyorum . Eşime yazıyor çocuğu goturcem bhava soğuk deidmbabna sorman gerekmiy mu gerekmiyo dedi hayır dedim benimde hakkım var kumandayı alıp kafama fırlattı kafam davul gibi demin annesi yine yazmış yarın alabilie miyim diye . Ya çocuk 8 buçuk aylık . Olmaz bu ne böle dedim . Annem hakkında ndogru konuş dedi dedim ben annen hakkind ebisey demedim . Sen anneme herşey soluosn dedim derim ben dedi . Saygı yok sürekli azarlama . Bide özür dile benden dio Allah'ım napcam ben :( yardım edin. 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kavga edene kadar neden uğraşırsınız ki 

Demek ki özlemişler sen görüşmüyorsun belki sana çok büyük haksızlık edildi eyvallah tamam ama 

Canının bi parçasını da görmek onların da hakkı sen gitme görüşme sıkıca giydir 2 3 saat görsünler özlemişler demek ki

Valla gecen ay babam akşam 9 da aradı okullar açılmadan bi görelim torunları dedi eşim tamam baba hemen çıkıyoruz dedi 

Taaa bursadan antalyaya sırf benim babam istedi diye götürdü 

Yani biraz anlayış gerekiyor.

Canım benim annesi sensin senden çalacak değiller.

Ufacık çocuğa 3 5 saatte seni kötüleyecekte değiller bırak götürsün görsünler ya 

Bu kadar da ya

Eşinin yapmış olduğu harekete de sinir oldum 

Ama demek ki o da arada kalmış bunalmış asla onaylamıyorum yaptığını ama bırak götürsün
(334 puan) tarafından
Aynen canım katılıyorum sana
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hava soğuk haklısın anne  güdüsü olarak ama oda babaannesi görse nolcakki sende gitseydin keşke yanına hiç olmasa kocan olacak andavalla tartışma olmazdı 

(60 puan) tarafından
Kaynanam ile görüşmüyoruz
tarafından
Hay Allah ım yarabbim ne acayip bi durum zor senn içinde
(60 puan) tarafından
BİKTİM ARTİK . AİLE OLARAK GORMUYOR BENİ HEP OZUR DİLEDİM COCUGUM İCİN BU DURUMA GELDİM :(
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Sende git yanına bebeginin küçük daha büyüyünce sizde kalır de kaynana geçmiştir birde cnm eşin varken kaynanan la tartışma eşinin annesi sonuçta ama eşimin yaptıgı da hiç dogru degil. 
0 oy
tarafından
Püff bu erkeklerin adaletsizliği.yahu demiyorum karılarını analarina tercih etsinler.ama kim haklı ise ondan yana olsunlar adam gibi ya.

Bizim de sonumuz böyle olacak biliyorum çocuğa şimdiden neler ediyorlar ilerde düşünemiyorum valla en güzeli boşanmak inşallah amiin .kendim için yani.bir de ne demek hakkın yok ya sen onun anasisin.bir gece bıraksan kaçacak yer ararlar sadece sevmeye varlar.anasindan çok kimin hakkı varmış çocukta 
(60 puan) tarafından
Eşim. Dio benim hakkım
tarafından
B.ok yesin afedersin
(60 puan) tarafından
Devamlı özür diledim hep haklı da olsam kendi değerimi çok düşürdüm :(
Napcam blmyrm gerçekten değişebilir mi hiç blmyrm :(
tarafından
Pek sanmıyorum bacım biz malesef yanlısı başta yapıyoruz.he ben özür konusunda değil mesela ben de para konusunda öyle.hep kistim bişey istemedim almadım etmedim şimdi bı laf açınca sanki dünya istemisim gibi oluyor.
Sen kendini biraz geri çek.kavga etme kuul ol.ona de ki bu zamana kadar seni sevdiğim için kendimi ezdim bundan sonra bunu yapmayacağım de.pek ilgilenme.baska hobiler edin bilirsin bu yöntemleri.hakliysan asla özür dileme.onu takma böyle durumlarda belki azmini görünce değişir.
0 oy
(3,103 puan) tarafından
Bence özür dileme. Ayrıca annen hakkında herşeyi söylüyorsa müsade etme bence. Sen bu kadar çok taviz verdiğin için böyle rahat davrana biliyor. Ya al karşına adam akıllı ciddi ciddi konuş. Yada bir süre gerekmedikçe konuşma. Bırak hatasını anlasın. Sen sürekli konuşmaya çalışırsan veya özür dilersen o hatasını göremez. Kaynananla da sorunun çok ciddi değilse bebeğinle sen de git. Hatta eşin veya kaynanan söylemeden bıktırana kadar git. Yasaklar engeller her zaman için insanlara çekici gelir. Sen sürekli gidip gidip durursan bu inat biter bir süre sonra eşin başlar hergun hergun ne gerek var niye gidiyorsun demeye. 
0 oy
(306 puan) tarafından
Ruh hastası köpek ya. Nasıl katlaniyosunuz böyle adamlara bi kaşık suda bogasim gelir.. Allah böyle kayınvalidelerin cezasını versin ya
0 oy
(35 puan) tarafından
Sana siddet uyguluyor sa bundan kurtulma ihtimalin  varsa bir an önce kurtul bu adamdan madem bu kadar anası kiymetlimis evlenmeseymis ve havalar soğudu küçücük bir bebek annesiz goturulurmu kayınvalidende bilerek yapıyor biraz uzaklaş değerini anlasın o kocan olucak adam yollama tavrını köy yoksa ilerde hiç dinlemez sürekli şiddetle bastırır seni üste cikar 
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Kaynananla gorusmuyorsan cocuguda gondermek istemiyorsan cagirirsin evine sever cocugu gider evinde de bakmak konusmak zorunda degilsin en azından gözünün önünde olur cocugun cocukta soguktan etkilenmez her ne kadar da giydirsen yine de disari ciktigi icin etkilenir bu havalarda mevsim geçişi cocugu kaynanaya gonderdiginde ne yiyip ne iciyor bu cocuk diye dusunuyorsundur belki farkli bisey verdi cocuga ben gonderemezdim gözümün önünden ayiramazdim herhalde 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 892 göst.
23 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 496 göst.
1 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 988 göst.
19 Mart 2021 Diğer kategorisinde Satigll (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 409 göst.