0 oy
468 göst.
Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından
Kızlar bizim apartmanin grubu var herkes ekli vatsap grubu yani site yöneticisi kurmuş bu grubu biz taşınali bu eve 3 ay oldu ev bizim bu arada evi satın aldık neyse gelelim olaya bizim üst komşu roman ve çok kavgacı ve çok geri kafalı anlayışsız hep sofrabezini sirkeliyor bütün kıl tüy ekmek kırıntısı balkona geliyor sigara içiyor külünu atıyor aşağıya hep balkon sigara külü hep uyardım onu hatta evine gittim uyardım ben değilim dedi hep ama ben takip ettim onun attığını hep gördüm ama o hep inkar ediyor bnde bu gruba yazdım bizzat onun adını vererek atma dedim uyarın bunu dedim küllük yoksa alayım dedim hatta buda bana bir yürüdü vatsaptan gel yukarı senin saçını başını yolayim felan demeye başladı lan li konuşmaya başladı herkezde görüyor bu arada oda kiracı değil onunda evi ve yönetici onun kardeşi bide oda uyarıyor ama kardeşi diye takmıyor onu bu arada kadın benden çok büyük 50 Lili yaşlarda ama kafası çok kalın iyilikle dedim olmadı şuan kavga ettik ve kavgaliyiz bide diyorki senin inadına atacam herşey aşağıya git cam taktir diyor sanki param var olsa zaten taktıririm ama param da yok evin kredisini ödüyoruz eşimde biliyor bu durumu ama kiraya çıkamam daha yeni evi aldık ve ödememiz çok bu kadında taktı kafayı bana ne yapacam bana akıl verin 

7 Cevaplar

0 oy
(3,419 puan) tarafından
Takip ederim yaptıgı herşeyi kayıt altına alırım polise veririm komşu komşuyu rahatsız etme hakkı yok şimdi para cezası var
-Reklam-
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Bence bunları kanitla ve polise git şikayet et 
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Ev alma komsu al diye bosuna dememisler :)  şaka bir yana evin hayirli olsunda bu whatsapp konusmalarini delil olarak sunabilirsin. Ses kaydi falan yapma o suç oluyor. Allah yardimcin olsun zor iş
0 oy
(122,942 puan) tarafından
bi dilekce yazip savciliga simayet edeceksin
0 oy
(334 puan) tarafından

Medeni Kanunun yer alan maddelerine göre apartmanlarda silkeleme yapılması yasak oluyor. Apartmanlarda cam veya balkonlardan eşya silkelemek, 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanununun 18. maddesine aykırıdır..... WhatsApp konuşmalarınızı kaydet duruyor ise polislik bir durum olursa gösterirsin

0 oy
(5,052 puan) tarafından
Kamera ile videoya al fotoğrafını çek zabıtaya şikayet edebilirsin para cezası yazılınca aklı başına gelir
0 oy
tarafından
Ev alma komşu al diyolar bu devirde komşu bulmak çok zor halbu ki komşu akraba dan daha ileridir bunu bilen yok

Bu devirde hak, hukuk, empati yoksunu insanlar o kadar çok ki en güzeli keşke müstakil ev almak. Ben kiraciyim burdaki komşularım çok iyi ama seneye taşınıyorum eğer ev alma imkanım olsa bu tarz risklere hiç girmem direkt müstakil ev bakarım kendime kafa rahat hersey senin elinde mis 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
10 Kasım 2023 Aile kategorisinde Bebisbekliyorum (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 486 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (936 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 620 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Expertmom (847 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 1,040 göst.